Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara completa pentru buldoexcavator JCB 3DX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3DX
Out Of stock
Descriere
Daca esti pe site-ul nostru, inseamna ca ai nevoie de o planetara completa pentru buldoexcavator JCB 3DX - o piesa rezistenta si fiabila, de buna calitate. De ce? Pentru ca rolul unui astfel de ansamblu planetar este esential in sistemul de transmisie - asigura cuplul dintre grupul diferential si cel reductor!

Aceasta planetara buldoexcavator JCB 3DX este extrem de bine cotata, renumita pentru rezistenta si fiabilitate. Completeaza gama de piese de schimb de inalta calitate pe care le regasesti oricand disponibile pe stoc!
Depozitul nostru este o platforma tehnica de care este bine sa-ti amintesti, oricare ar fi scopul tau! La noi vei gasi solutia perfecta pentru remedierea defectiunilor si pentru o mai buna conduita la munca!

Avem pe rafturi tot ceea ce cauti!
Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Ca sa fii sigur de alegerea ta, apeleaza la consilierii nostri tehnici, care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul sau sa verifici ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp! Pentru detalii, nu ezita sa ne contactezi! Aici ai consultanta gratuita!

Suntem oricand aici, pentru tine si utilajul tau!
Stim ca te grabesti cu reparatiile utilajului tau! Din respect pentru aceasta nevoie si pentru timpul tau pretios, livram rapid produsele noastre!
Primesti aceasta planetara buldoexcavator JCB 3DX in 24 de ore, oriunde ai fi, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din sediul nostru! Nu trebuie decat sa ne apelezi telefonic sau sa depui cererea ta pe site, pentru inregistrarea comenzii!

Incercam sa acoperim toate serviciile necesare sustinerii activitatii tale, prin colaborari cu mecanici experimentati din diferite regiuni.
Daca vrei sa ai un montaj de calitate si nu numai, pentru ca efectueaza o gama foarte diversa de interventii tehnice, ii vei putea solicita pentru remedierea oricaror defectiuni aparute la echipamentul tau. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Detalii tehnice:

Planetara lunga:
Lungimea axului cu tot cu furca 980 mm;
Diametru la dantura masoara 35 mm;
33 de dinti;

Planetara scurta:
Diametrul axului in capatul danturat este de 35 mm;
Lungimea axului cu tot cu furca 265 mm;
33 dinti;

Lungimea totala a piesei 1275 mm

Cruce de planetara:
Lungimea totala masoara 82 mm, intre sigurante
Diametru pastila 30mm.

Cod produs: CNDQ15SE-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura