Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara completa pentru buldoexcavator JCB 4CN

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4CN
Cod produs
WF3KMXQB-AT
Out Of stock
Descriere
Planetara n-are de-a face cu planetele, insa nici de lepadat nu e. Dimpotriva! Componenta de baza in sistemul de transmisie, iti cam da de furca atunci cand da semne de uzura. Cum nu poti lasa lantul transmisiei sa se intrerupa, inlocuirea piesei uzate este imperios necesara. Avem pentru tine o planetara completa buldoexcavator JCB 4CN nemaipomenita. Calitate superioara mai accesibila decat ai crede, iar performantele sale iti vor satisface toate exigentele. Gratie acestei piese, utilajul tau

Si mai pune accent pe calitate, ca sa te bucuri apoi de cele mai bune rezultate. Descopera intreaga noastra oferta si beneficiile pe care le poti avea prin serviciile conexe pe care ti le oferim! Ai acces la toate resursele necesare intretinerii utilajului tau. Suna-ne si un consultant iti va prelua prompt solicitarea!

Planetara completa buldoexcavator 4CN - o piesa de toata isprava!
Daca transmisia utilajului tau nu este bine pusa la punct, functionarea acestuia este compromisa. Piesele de transmisie sunt foarte importante, fii cu ochii pe ele, pentru a putea lua masuri cand vreuna iti joaca feste. Rolul acestei planetare in sistemul de transmisie este unul esential, caci ea asigura cuplul dintre grupul diferential si cel reductor. Pentru a permite o transmisie eficienta, fiecare componenta planetara trebuie sa fie in perfecta stare. Actioneaza cand constati semne de uzura!

Ai nelamuriri sau intrebari suplimentare? Iti stam la dispozitie!
Defectiunile iti pot da serioase batai de cap. Mai ales atunci cand ai de-a face cu o avalansa de simptome si trebuie sa tii cont si de o sumedenie de amanunte tehnice. Ce mai, te baga-n ceata! In astfel de momente si nu numai, serviciul nostru de consultanta se dovedeste mana cereasca, mai ales ca nici nu te costa vreun leu - este gratuit! Specialistii nostri raspund cu drag solicitarilor tale, oferindu-ti prompt toate informatiile de care ai nevoie pentru a iesi din impas. Contacteaza-ne!

Garantie
N-ai de ce sa-ti faci griji, aceasta planetara completa pentru buldoexcavator JCB 4CN este insotita de o garantie de 6 luni de la data facturarii, in caz ca ar prezenta defecte de fabricatie. Factura si certificatul de garantie le regasesti in interiorul coletului. Nu prea credem ca va fi nevoie sa le folosesti, dar totusi pastreaza-le, sa fie acolo!

Livrare
Stim cat de pretios este timpul si nu ti-l irosim. Iti livram aceasta planetara completa buldoexcavator JCB 4CN super rapid! Tot ce ai de facut este sa plasezi comanda online sau telefonic, iar noi ti-o expediem de indata. De asemenea, ai posibilitatea de a ridica personal coletul de la sediul nostru de langa Capitala, daca esti prin apropiere.

Montaj
Pentru a te bucura de cele mai bune rezultate, acorda montajului atentia cuvenita. Un montaj defectuos poate compromite piesa in in cauza, dar si alte piese conexe. Iti recomandam sa apelezi la un profesionist. Acesta va sti ce sa aiba in vedere ca sa iasa asa cum iti doresti. Si, pentru a te asigura ca totul functioneaza impecabil, iti recomandam sa inlocuiesti cu aceasta ocazie si bucsele si simeringurile de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. De nu stii la cine sa apelezi, da-ne de veste si iti trimitem un mecanic de incredere.

Specificatii tehnice

Planetara lunga:

Lungimea axului cu tot cu furca 980 mm;
Diametru la dantura masoara 35 mm;
33 de dinti;
Planetara scurta:
Diametrul axului in capatul danturat este de 35 mm;
Lungimea axului cu tot cu furca 265 mm;
33 dinti;
Lungimea totala a piesei 1275 mm

Cruce de planetara:

Lungimea totala masoara 82 mm, intre sigurante
Diametru pastila 30mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura