Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara completa JCB 914/86200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 914/86200
Out Of stock
Descriere
Atunci cand inlocuiesti componentele defecte ale utilajului, recomandarea noastra este sa folosesti piese de calitate, datorita rezistentei crescute a acestora la uzura si socuri. Planetara completa JCB 914/86200 este un astfel de produs, nou, care te asteapta pe rafturile noastre si care se gaseste acum in oferta noastra la un pret avantajos.
O asemenea planetara garanteaza o durata de viata mai mare a utilajului din dotare, crescand performantele echipamentului. Alege si tu piese de calitate din oferta noastra si noi te vom ajuta cu preturi cat mai bune!

Cere acum o oferta pentru aceasta planetara completa JCB 914/86200 si vei fi pe deplin multumit!
Pe rafturile noastre gazduim tot ce iti trebuie pentru o activitate fara intreruperi: piese de schimb si consumabile pentru toate categoriile de utilaje! Un client isi poate remedia rapid defectiunile alaturi de noi, intrucat angajatii nostri actioneaza rapid, prin serviciul nostru gratuit de consultanta! Iata ceva cu adevarat folositor activitatii pe care o intreprinzi! Tot ce trebuie sa faci este sa vorbesti cu noi!

Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Ca sa fii sigur de alegerea ta, apeleaza la consilierii nostri tehnici, care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul sau sa verifici ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp!

Suna-ne, avem pentru tine mai mult decat piese de schimb!
Livram produsele noastre atat de repede, incat te vei intoarce in curand la munca, iar utilajul tau va fi la 100% capacitate! Primesti aceasta planetara completa JCB 914/86200 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau o poti ridica personal, direct din sediul nostru, daca iti face placere sa ne vizitezi! Asadar, apeleaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, daca iti doresti sa inregistrezi o comanda!

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta piesele noi?
Atelierul mobil al firmei se poate deplasa in localitatea in care se afla utilajul, unde poate efectua toate reparatiile necesare. Pentru un montaj exemplar al pieselor noi si pentru servicii profesionale de diagnoza, foloseste cu incredere acest serviciu! Pentru detalii, nu ezita sa iei legatura cu departamentul tehnic al firmei!

Detalii tehnice:

Planetara lunga:
Lungimea axului cu tot cu furca 980 mm;
Diametru la dantura masoara 35 mm;
33 de dinti;

Planetara scurta:
Diametrul axului in capatul danturat este de 35 mm;
Lungimea axului cu tot cu furca 265 mm;
33 dinti;

Lungimea totala a piesei 1275 mm

Cruce de planetara:
Lungimea totala masoara 82 mm, intre sigurante
Diametru pastila 30mm;

Cod produs: 13KTC7MN-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura