Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru buldoexcavator JCB 3DX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator JCB 3DX
Cod produs
2UIWCTJL-O
Out Of stock
Descriere
Acest cap de planetara pentru buldoexcavator JCB 3DX este unul din produsele pe care le recomandam oricui isi doreste piese de calitate pentru utilajul sau.
A fost fabricat in Europa, dupa standardele originalului, iar daca il comanzi de la noi ai multiple avantaje, printre care faptul ca il poti avea chiar maine daca plasezi comanda astazi, datorita stocului nostru aprovizionat, beneficiind de el pentru o suma redusa.

Comanda acest cap de planetara buldoexcavator JCB 3DX prin telefon, e-mail sau completand formularul de pe site-ul nostru.
Recomandam sa verifici daca este necesara si schimbarea rulmentului, a simeringului din fuzeta sau a pastilelor crucii de planetara. Riscul in cazul montarii planetarei intr-un angrenaj unde ar avea joc este uzura prematura a acesteia.

Cu mai multe detalii tehnice te ajuta colegii nostri. Apeleaza cu incredere la noi pentru indrumare in vederea unei alegeri optime. Oferim consultanta gratuita, deci nu ezita sa ne contactezi!

Acest cap de planetara buldoexcavator JCB 3DX iti poate fi adus acasa daca optezi pentru livrare prin curierat rapid. In acest caz, modalitatea de plata este cea ramburs. Te rugam sa verifici starea piesei inainte de a efectua plata, pentru a fi sigur ca aceasta este perfecta si a nu risca eventuale nemultumiri.
Poti veni si la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, daca iti este mai convenabil. Alegerea iti apartine.

Nu ezita sa ne ceri ajutorul si pentru montaj, daca ai nevoie, deoarece avem colaborari cu ateliere mobile si mecanici profesionisti din intreaga tara, deci putem trimite unul dintre ei catre punctul tau de activitate in cel mai scurt timp posibil! El te poate ajuta cu orice ai nevoie la utilajul tau, ii poti cere si alte tipuri de interventii, cum ar fi revizii periodice, reparatii sau chiar reconditionari complete, totul in functie de nevoile tale.
Suna-ne ca sa afli mai multe!

Specificatii tehnice:
•Numar dinti = 34
•Diametru bucsa de 45 mm
•Diametru dinti de 36 mm
•Diametru cruce planetara de 30,2 mm
•Lungime ax de 200 mm
•Lungime totala = 265 mm
•Distanta intre sigurante de 80 mm

Codul pentru acest produs: 2UIWCTJL-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura