Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru buldoexcavator JCB 4CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator JCB 4CX
Cod produs
KBX24801-O
Out Of stock
Descriere
Recomandam un astfel de cap de planetara pentru buldoexcavator JCB 4CX daca iti doresti ca utilajul tau sa beneficieze de un produs de calitate europeana, creat dupa standarde inalte, la un pret foarte avantajos! Datorita stocului nostru aprovizionat, plasarea unei comenzi in cursul zilei de astazi face ca tu sa ai piesa chiar maine, deci nu mai astepta si contacteaza-ne acum prin telefon, e-mail sau completand cererea de oferta de pe site-ul nostru.

Recomandam sa verifici daca este necesara si schimbarea rulmentului, a simeringului din fuzeta sau a pastilelor crucii de planetara. Riscul in cazul montarii planetarei intr-un angrenaj unde ar avea joc este uzura prematura a acesteia.

Pentru a primi mai multe detalii despre acest cap de planetara buldoexcavator JCB 4CX nu ezita sa apelezi la colegii nostri, ce iti vor sta la dispozitie pentru a te lamuri in legatura cu tot ce ai nevoie si pentru a lua decizia cea mai potrivita pentru utilajul tau.
Nu ezita sa ne contactezi, deoarece la noi beneficiezi de consultanta gratuita!

Daca optezi pentru a iti fi livrata prin intermediul serviciilor de curierat rapid, furca de planetara o vei avea acasa in cel mai scurt timp posibil, in acest caz plata facandu-se in sistem ramburs si fiind posibila verificarea piesei in prezenta curierului. In vederea achizitionarii directe a produsului, te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Nu ezita sa apelezi la noi si in ceea ce priveste montajul. Avem colaborari cu mecanici profesionisti si ateliere mobile din toata tara, ceea ce inseamna ca tu poti beneficia de acest suport in cel mai scurt timp de la solicitare, direct la punctul de lucru al utilajului. Ii poti cere specialistului pe care ti-l trimitem mai multe tipuri de interventii, de la revizii periodice la reconditionari complete, in functie de ce este nevoie la utilajul tau.
Contacteaza-ne acum pentru a afla mai multe!

Specificatii tehnice:
•Numar dinti = 34
•Diametru bucsa de 45 mm
•Diametru dinti de 36 mm
•Diametru cruce planetara de 30,2 mm
•Lungime ax de 200 mm
•Lungime totala = 265 mm
•Distanta intre sigurante de 80 mm

Codul pentru acest produs: KBX24801-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura