Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set placute frana parcare pentru buldoexcavator JCB 4CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4CX
Cod produs
OGYWKTSF-AS
Out Of stock
Descriere
Activitatea pe care o intreprinzi este una ofertanta insa sunt momente in care trebuie sa urmezi anumiti pasi pentru a depasi anumite obstacole! Incepe sa pui accent pe piesele de schimb de calitate! Acest set placute frana JCB 4CX este o bijuterie tehnica la prelucrarea careia s-au investit materiale moderne!
Datorita multitudinii de informatii de actualitate, reusim sa intocmim cate un plan personalizat pentru fiecare client! Aceasta capacitate ne-a ajutat sa ne diferentiem de restul concurentei si sa oferim increderea fiecarui muncitor care ne trece pragul! Serviciul de consultanta este o adevarata oportunitate spre evolutie si performanta!

Prezentul set placute frana JCB 4CX isi va indeplini functia ireprosabil!
Este normal sa iti doresti ca performanta sa se ridice la nivelul investitiei sau chiar peste! La urma urmei, este vorba despre banii tai! Ajuta sistemul de transmisie cu acest set placute care contribuie la imobilizarea utilajului in regim de parcare! Utilajul tau va fi manevrat corespunzator!

Ajuta-te de cele mai noi informatii!
Tocmai pentru a ne asigura ca ne ajutam clientii cat mai mult, am infiintat serviciul de consultanta! Acesta este prilejul perfect prin care sa afli cele mai actuale informatii de pe piata! In prima instanta, ne vom asigura ca faci selectia ideala a piesei iar ulterior iti vom intocmi un plan personalizat de intretinere! Acesta trebuie urmat precum o rutina zilnica!

Livrare
Nu iti vom tine activitatea pe loc! Ne-ai notificat cu privire la comanda acestui set placuta frana JCB 4CX nou? Zis si facut! Intra pe pagina de contact si ia legatura cu noi pentru a demara procesul de livrare!

Montaj
Acesta este un moment decisiv pentru piesa ta! De tine depinde daca vei alege sa ii pui in lumina calitatea! Un montaj profesional este singurul care ii poate intretine conditia indelung! Inlatura orice tentatie a improvizatiei daca iti doresti performanta imediata si pe termen lung! Alege sa efectuezi aceasta manopera intr-un atelier profesional!

Specificatii

• 83 x 40 x17, 5mm
• 2 suruburi M5, lungime 30mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura