Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru buldoexcavator JCB 3DX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3DX
Cod produs
LJ0C7GXP-ES
Out Of stock
Descriere
Pentru ca utilajul tau sa atinga performanta si pentru a ramane cat mai mult pe teren, recomandam piese originale. Spunem asta si te incurajam sa faci astfel de achizitii intrucat originalitatea este strans legata de calitate. O astfel de piesa originala este coroana de butuc JCB 3DX special creata sa iti faca utilajul mai rezistent.

Pentru ca ne dorim tot ce este mai bun pentru clientii nostri, acordam o mare atentie atunci cand selectam o piesa. Depozitul nostru are o gama variata de produse, cu o calitate si rezistenta crescuta. Probabil acesta este motivul pentru care marea majoritate a clientilor care ne-au incercat piesele au tot revenit la noi.

Unul din motivele pentru care o piesa nu functioneaza asa cum o recomanda specificatiile ei este pentru ca nu este cea potrivita. Sunt multe momente cand, chiar si pentru un specialist, identificarea pieselor perfecte reprezinta o dificultate. Pentru a te asigura ca nu iti asumi riscul unei piese nepotrivite, te invitam cu caldura sa ne contactezi! Echipa noastra se mareste pe zi ce trece, tocmai pentru a ne putea onora toate angajamentele fata de clienti.

Coroana de butuc JCB 3DX este cea care te va face sa nu mai revii la vechile piese!
Aceasta piesa are un rol foarte important pentru functionarea optima a grupului reductor. Motivul este pentru ca ajuta la dezvoltarea unui cuplu de forta superior. Fara ea, utilajul tau nu ar putea functiona. De aceea, iti sugeram sa fii foarte atent la primele semne de uzura ale acesteia. Un prim semn ar fi deteriorarea pinioanelor sau chiar patrunderea unor obiecte straine intre dintii coroanei si pinioane. O alta cauza poate fi determinata de socurile mecanice suferite ce au produs deformari.

Serviciul gratuit de consultanta!
Fie ca piesele tale s-au stricat, fie ca iti doresti sa inlocuiesti piesele vechi cu unele noi, mai performante, te ajutam sa faci cele mai bune alegeri. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si afla ce fel de piese se potrivesc utilajului tau! Vei beneficia de suport de la gasirea pieselor necesare, pana la partea de montaj ale acestora. Echipa noastra este gata sa accepte provocarea de a te aseza in fata, pe drumul catre succes!

Pentru ca oferim produse performante, coroana de butuc pentru buldoexcavator JCB 3DX iti ofera o garantie de 6 luni de la achizitionarea acesteia. Alaturi de factura, vei gasi certificatul in colet!

Contacteaza-ne!  Prin serviciul rapid de livrare vei avea produsele dorite in 24 de ore! Se poate primi aceasta coroana de butuc JCB 3DX mai repede de atat? Se poate! Te asteptam la noi la sediu pentru a-ti ridica personal piesele!

Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat transmisii finale. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor sunt de baza. Acestea pot asigura o durata de exploatare mult mai mare decat cea acoperita de garantie.

Specificatii tehnice
Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura