Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator JCB 3DX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3DX, JCB 3D
Cod produs
POZL0MQ6-O-BT
Out Of stock
Descriere
Avem pentru tine un exceptional rulment butuc buldoexcavator JCB 3DX - o piesa alternativa, fabricata in Uniunea Europeana, dupa modelul celei originale. Este o componenta pe care majoritatea producatorilor de utilaje o recomanda, asa ca alege intelept si comanda acum! Noi iti comercializam produsul la un pret de nerefuzat, pentru ca tu sa iti poti desfasura activitatea in conditii optime. De altfel, vehiculul tau va rula ca la carte, ceea ce inseamna ca vei obtine mereu cele mai bune rezultate posibile.

Dar cum stii ca faci alegerea potrivita? Aici iti garantam mereu doua aspecte esentiale: fiabilitate si promptitudine. Piesele de schimb disponibile in catalogul nostru virtual sunt intotdeauna verificate de catre angajatii nostri, astfel incat tu sa obtii doar componente de top. In acelasi timp, serviciile noastre sunt livrate mereu intr-o maniera rapida. Vrem sa ne asiguram ca vei putea sa revii la munca numaidecat!

Comanda ta pentru acest rulment butuc buldoexcavator JCB 3DX va fi livrata cat mai repede posibil!
Acest produs se vinde ca pereche. Este superior din punct de vedere calitativ si comparabil cu originalul ca rezistenta si eficienta, dar mult mai avantajos la pret decat acesta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Este recomandabila de asemenea inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului, odata cu inlocuirea rulmentilor. De asemenea, indicat este sa te asiguri ca uleiul folosit in transmisia finala are indicativul corect si nivelul de umplere optim. Asa nu va trebui sa inlocuiesti acest rulment butuc buldoexcavator JCB 3DX prea curand.

Profita din plin de serviciul nostru gratuit de suport tehnic si vei obtine intotdeauna solutia potrivita!
Stiai ca aici vei gasi o echipa de experti? Ei te vor ajuta sa gasesti componenta potrivita pentru utilajul tau, iti vor oferi asistenta tehnica la plasarea comenzii si iti vor recomanda un mecanic avizat, la cerere! Hai sa cunosti niste oameni minunati, mereu cu un pas inaintea tuturor. Vei colabora cu oameni joviali, determinati sa iti faciliteze achizitia pe care urmeaza sa o faci. Online sau telefonic, suntem mereu pregatiti sa iti preluam solicitarea imediat.

Fie ca utilajul tau este defect sau nu, timpul trece oricum! Cand colaborezi cu firma noastra, un fapt e cert: livrarea prompta este un aspect esential in acest domeniu. Noi iti pregatim produsele dorite cat mai rapid posibil si le predam curierului la scurt timp dupa ce ai primit confirmarea comenzii. Timpul estimativ de livrare este de o zi lucratoare. Plata se va face in regim ramburs, la primirea coletului. Ai si optiunea de a ridica acest rulment butuc pentru buldoexcavator JCB 3DX personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Este necesar sa insarcinezi exclusiv specialisti cu montarea acestor piese pe utilajul tau. Riscul unui montaj necorespunzator poate duce la afectarea bunei functionari a rulmentilor si la scaderea duratei lor de viata. De aceea, este nevoie de o presa mecanica pentru a aduce piesele in pozitia dorita. Solicita-ne ajutorul si nu vei regreta niciun moment! Iti trimitem un mecanic direct la punctul de desfasurare a activitatii tale, in cel mai scurt timp! Contacteaza-i pe agentii nostri din departamentul tehnic pentru mai multe informatii!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
•Diametru exterior = 157 mm
•Diametru interior = 137 mm
•H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
•Diametru interior 107,8 mm
•Diametru exterior 147 mm
•H= 24 mm

Aceasta piesa poate fi montata si pe modelul JCB 3D.

Codul pentru acest produs: POZL0MQ6-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura