Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa Caterpillar 300-4502 3004502

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 300-4502 3004502
Cod produs
YJ4FHBUN-D
Out Of stock
Descriere
Originalitatea pieselor de schimb reprezinta un atu fantastic, de care beneficiaza utilajul tau! Este fapt concret, demonstrat, ca un produs de la mama lui face cat alte zece venite cine stie de unde! Provenienta acestei bucse, pe care ti-o recomandam, este indiscutabila, la fel ca si calitatea care o caracterizeaza! In depozitul nostru vei gasi intotdeauna o bucsa Caterpillar 300-4502 deosebita, fabricata in cele mai renumite uzine din Italia!

Ne poti contacta extrem de usor, iar noi iti raspundem prompt! Daca nu ai niciun dubiu ca aceasta piesa este aleasa sau din contra, iti doresti sa mai afli cateva detalii tehnice, te incurajam sa iei legatura cu noi! Existam pentru tine si pentru utilajul tau! O mana de ajutor intinsa la momentul potrivit alunga norii si furtuna! Bazeaza-te pe noi! Nu te vom dezamagi!

Aceasta bucsa Caterpillar 300-4502 cunoaste toate standardele calitatii!

E clar ca nu poti fugi de probleme! Cand se incapataneaza sa apara, tot ce mai poti sa faci e sa te stapanesti, sa respiri adanc si sa ne dai un apel! Astfel, vei afla exact care e rolul piesei care te intereseaza si de ce este importanta pentru utilajul tau! Despre aceasta bucsa Caterpillar 300-4502 iti putem spune ca nu se joaca, luandu-si mereu misiunea in serios! Orice ar fi, este gata sa preia uzura dintre planetara si fuzeta! Se sacrifica, stiind ca cineva trebuie sa faca treaba grea!

Contacteaza-ne! Suntem pregatiti pentru actiune!

O informatie corecta, la momentul oportun, este mai ceva ca o mina de aur! Stii unde ne gasesti, atunci cand trebuie sa obtii rapid niste raspunsuri! Mai mult, vei avea certitudinea ca atat detaliile tehnice pe care le primesti, cat si solutiile care le insotesc, sunt cu adevarat cele mai potrivite pentru situatia in care te afli! Pentru a-ti asigura tot suportul, am infiintat serviciul de consultanta gratuita, care iti va oferi asistenta, ori de cate ori va fi nevoie! E de ajuns un apel si dai de noi!

O bucsa Caterpillar 300-4502 nu vine singura! Este insotita de toate certificarile unei alegeri corecte! Cel mai probabil, nu o sa fie nevoie sa folosesti certificatul de garantie, insa ne dorim sa detii toate informatiile! Acesta este valabil pentru eventuale defectiuni din fabrica, pentru o perioada de 6 luni.

Atunci cand ai decis sa intri pe site-ul nostru, ai facut un prim pas catre succes! Urmeaza sa plasezi o comanda, ca mai apoi sa te poti bucura linistit de aceasta bucsa Caterpillar 300-4502 deosebita! Datorita unui serviciu de curierat rapid, intri in posesia acesteia extrem de repede, in aproximativ 24 de ore, indiferent de locatia ta din tara.

Siguranta utilajului tau nu poate lua vacanta! Ai grija sa ii oferi servicii profesioniste, de la A la Z! Ai facut rost de o super piesa, asa ca nu o irosi! Un montaj inadecvat poate compromite integritatea acesteia si sabota buna functionare a partenerului tau mobil!

Specificatii tehnice

• Diametru interior: 48 mm
• Diametru exterior: 53.25 mm
• Inaltime: 40 mm
• Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura