Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering fuzeta incarcator telescopic Caterpillar TH336

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH336
Cod produs
JVKOWMHX-RA
Out Of stock
Descriere
Categoria noastra numita „simering” a ingrosat randurile cu o prospatura a depozitului nostru: un simering fuzeta incarcator telescopic Caterpillar TH336 rezistent! De asemenea, simeringul nostru este compatibil si cu categoria Caterpillar TH336C! Componenta pe care o prezentam acum face parte din grupul de produse realizate in uzinele originale Carraro din Italia. Acesta este cea mai cunoscuta marca in ceea ce priveste simeringurile datorita calitatii extraordinare si durabilitatii lor. Este realizat din cele mai bune materiale: FPM cauciuc fluor si carcasa metalica extrem de rezistenta. Un simering este o garnitura de etansare care se monteaza de obicei cu ajutorul unei prese si care are un resort (inel) de etansare.

Un simering fuzeta incarcator telescopic Caterpillar TH336 are calitati de neegalat!

Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Acest simering se va monta pe punte spate si este un produs necesar pentru utilajul tau! Atat incat, iti recomandam, si in acest caz, sa te indrepti catre piese de calitate superioara, semnate, iata, Carraro!

Produse de calitate, care iti fac cu ochiul!
Serviciul nostru gratuit de consultanta vine in sprijinul tau! Este simplu: afli de la specialistii nostri ce piesa este perfect potrivita, afli detaliile tehnice si oferta, chiar inainte de achizitie!

Garantie
Pentru ca o garantie este mereu binevenita, acest simering fuzeta incarcator telescopic Caterpillar TH336 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Ce sa mai, repede si sigur este motto-ul nostru! Un simering fuzeta pentru incarcator telescopic Caterpillar TH336 este o achizitie buna, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa calitativa pe site-ul nostru!

Montaj
Tocmai ai achizitionat o piesa calitativa! Felicitari! Insa treaba nu se termina aici. Urmatorul pas este sa te asiguri ca ea este montata corespunzator! Un montaj executat corect va potenta durabilitatea piesei!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 48.0 mm
• Diametru exterior 65.0 mm
• Inaltime 16.5mm
• Carcasa metalica
• Material FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura