Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion punte fata buldoexcavator Caterpillar 428C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428C
Cod produs
GE01UDCK-AT
Out Of stock
Descriere
Functionarea optima a transmisiei va fi sustinuta eficient de acest pinion punte fata Caterpillar 428C impecabil din oferta noastra. Da dovada de rezistenta sporita in cele mai solicitante conditii de exploatare, caci a fost conceput pentru o durata extinsa de utilizare. Desi este o piesa echivalenta, calitatea sa este ireprosabila, fiind similar celui original in privinta performantelor de care este capabil. A fost fabricat dintr-un metal special care ii confera durabilitate, incat te vei putea bucura de ajutorul sau vreme indelungata. In plus, are si un super pret!

Cand intampini probleme tehnice, nu ezita sa apelezi la noi! Iti punem la dispozitie toate resursele necesare pentru a le depasi si a-ti vedea utilajul din nou functional in cel mai scurt timp. Calitatea produselor noastre este dublata de serviciile conexe pe care ti le oferim, pentru a-ti face cat mai usoara misiunea intretinerii utilajului tau. Suna-ne!

Pinion punte fata Caterpillar 428C - un plus de eficienta!
Sunt piese uzuale si mai oricine le cunoaste numele, insa te-ai intrebat ce fac mai exact pinioanele cand sunt frumos asezate pe pozitiile lor in cadrul mecanismelor care iti compun masinaria? Poate nu par ele cine stie ce piese, insa sa stii ca sunt extrem de importante, indispensabile am spune pentru sistemul de transmisie si, implicit, pentru miscarea utilajului tau. Practic, ele insufletesc intregul mecanism, fiind componente de baza pentru transmiterea cuplului de forte catre roti. De vrei ca rotile sa se miste, pinioanele trebuie sa functioneze corect si sa fie in perfecta stare. Dantura lor poate fi afectata in timp de sarcinile dificile, mai ales daca lubrifierea lasa de dorit. Tine cont de acest aspect si verifica periodic in ce stare le sunt dintii si, daca s-au tocit, nu intarzia inlocuirea pinioanelor uzate. Pinionul acesta se monteaza pe puntea din fata a utilajului tau.

Consultanta pentru un plus de performanta!
Stim ca nu-i mereu usor sa gestionezi problemele tehnice. De multe ori poti intampina dificultati, fie in ce priveste identificarea cauzei defectiunii ori a pieselor potrivite compatibile, fie in privinta montajului sau evolutia ulterioara a situatiei. In astfel de momente dificile sau daca ai nevoie de mai multe informatii pentru remedierea problemei, nu ezita sa ne contactezi. Specialistii nostri raspund prompt solicitarilor tale si iti ofera solutii personalizate si iti limpezesc orice neclaritate. In plus, consultanta aceasta nu te costa niciun leu. Contacteaza-ne!

Garantie
Esti perfect acoperit impotriva defectelor de fabricatie, caci acest pinion punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 428C vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei pentru astfel de situatii neplacute. Sunt extrem de rare, de altfel, dar, pentru orice eventualitate si pentru siguranta, ai certificatul de garantie si factura in interorul coletului.

Livrare
Ne miscam super rapid, incat acest pinion punte fata Caterpillar 428C sa ajunga la tine in cel mai scurt timp. Fa tu primul pas luand legatura cu noi! Ai la dispozitie datele noastre de contact si de aici incolo totul devine si mai simplu. Frumos impachetat, pinionul porneste spre tine. Sau poti veni tu dupa el la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca-ti este mai simplu asa.

Montaj
Primesti piesa - e noua, e frumoasa, e promitatoare. Dar ce te faci daca „priceputul” care ti-o monteaza nu face treaba ca la carte si te trezesti ca problema e departe de a fi rezolvata? Evita neplacerile pe care ti le poate aduce un montaj impropriu apeland la specialisti in domeniu, care iti ofera garantia calitatii manoperei efectuate. E mult mai sigur, mai eficient si acum si mai simplu, caci iti putem recomanda un mecanic de incredere din zona ta de activitate. Da-ne de veste!

Specificatii tehnice

Diametre - 50/62/88mm
Latime - 44mm
Nr. dinti - 39
Trimite mesaj
Din Gura in Gura