Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa bronz 48x53x40mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
48x53x40mm
Cod produs
P42RQLWG-D
Out Of stock
Descriere
Pentru cele mai furtunoase momente, ai nevoie de o bucsa bronz 48x53x40mm de inalta calitate, care sa preia din povara utilajului tau! E nelipsita din depozitul nostru! O astfel de piesa de top, originala Carraro, fabricata in renumitele uzine din Italia, este gata sa te impresioneze prin felul deosebit in care a fost prelucrata! Nu a cunoscut decat materiale rezistente, pregatite sa asigure performanta produsului finit! Procesul riguros prin care a trecut, pentru a fi ceea ce este astazi, te va uimi si te va incanta!

Bucsa prezentata a fost tratata termic, pentru a oferi certitudine si durabilitate! Atunci cand investesti intr-un produs exceptional, stii ca ai rezolvat aceasta problema pentru timp indelungat! Pentru a-si indeplini rolul cu brio, acesta piesa de schimb trebuie sa fie dura, nu elastica! De aceea, modalitatea prin care este fabricata este extrem de importanta! Nu e loc de greseli! Daca iti doresti o bucsa de top, o gasesti la noi!

Cu o astfel de bucsa bronz 48x53x40mm de calitate, utilajul tau va functiona la capacitate maxima!

E clar ca nu poti fugi de probleme! Cand se incapataneaza sa apara, tot ce mai poti sa faci e sa te stapanesti, sa respiri adanc si sa ne dai un apel! Astfel, vei afla exact care e rolul piesei care te intereseaza si de ce este importanta pentru utilajul tau! Despre aceasta bucsa bronz 48x53x40mm iti putem spune ca nu se joaca, luandu-si mereu misiunea in serios! Orice ar fi, este gata sa preia uzura dintre planetara si fuzeta! Se sacrifica, stiind ca cineva trebuie sa faca treaba grea!

In momentele in care nu stii ce sa faci, ia legatura cu noi!

O informatie corecta, la momentul oportun, este mai ceva ca o mina de aur! Stii unde ne gasesti, atunci cand trebuie sa obtii rapid niste raspunsuri! Mai mult, vei avea certitudinea ca atat detaliile tehnice pe care le primesti, cat si solutiile care le insotesc, sunt cu adevarat cele mai potrivite pentru situatia in care te afli! Pentru a-ti asigura tot suportul, am infiintat serviciul de consultanta gratuita, care iti va oferi asistenta, ori de cate ori va fi nevoie! E de ajuns un apel si dai de noi!

O bucsa bronz 48x53x40mm nu vine singura! Este insotita de toate certificarile unei alegeri corecte! Cel mai probabil, nu o sa fie nevoie sa folosesti certificatul de garantie, insa ne dorim sa detii toate informatiile! Acesta este valabil pentru eventuale defectiuni din fabrica, pentru o perioada de 6 luni.

Atunci cand ai decis sa intri pe site-ul nostru, ai facut un prim pas catre succes! Urmeaza sa plasezi o comanda, ca mai apoi sa te poti bucura linistit de aceasta bucsa bronz 48x53x40mm deosebita! Datorita unui serviciu de curierat rapid, intri in posesia acesteia extrem de repede, in aproximativ 24 de ore, indiferent de locatia ta din tara.

Siguranta utilajului tau nu poate lua vacanta! Ai grija sa ii oferi servicii profesioniste, de la A la Z! Ai facut rost de o super piesa, asa ca nu o irosi! Un montaj inadecvat poate compromite integritatea acesteia si sabota buna functionare a partenerului tau mobil!

Specificatii tehnice

• Diametru interior: 48 mm
• Diametru exterior: 53.25 mm
• Inaltime: 40 mm
• Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura