Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara Valtra 34052000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
AB58QZCP-S-CD
Out Of stock
Descriere
Echipeaza utilajul cu aceasta bucsa planetara Valtra 34052000 si beneficiaza de calitatile specifice unei piese originale Carraro! Este realizata din bronz si are o constructie foarte robusta, care o recomanda pentru o exploatare de anduranta. Daca vrei sa afli mai multe informatii tehnice despre produsele si serviciile noastre, ori daca vrei sa cumperi mai multe componente si doresti o oferta personalizata, apeleaza cu incredere la consilierii nostri specializati! Pentru a te ajuta sa alegi piesele de schimb care corespund cel mai bine specificului activitatii tale, iti oferim cu placere toate informatiile de care ai nevoie!

Tenacitatea este o virtute de care trebuie sa tii cont atat in viata personala, cat si in cea de antreprenor. O astfel de insusire nu trebuie sa te paraseasca niciodata. Piesele de schimb de calitate superioara au capacitatea de a rezista in fata unor factori destabilizatori. Nu te lasa destabilizat de produsele slabe, ci indreapta-ti atentia inspre componente de top! Iti recomandam sa nu stai pe ganduri, ci sa actionezi incercand aceasta piesa originala Carraro!

Bucsa planetara Valtra 34052000 - piesa ce poate aduce plusvaloare utilajului tau!

Aceasta piesa este raspunzatoare de integritatea simeringului avand, totodata, rolul de a centrare a planetarei. Produsul pe care ti-l recomandam se monteaza in fuzeta. Este bine de stiut ca bucsa originala are si sant de gresare. Odata cu procesul aferent acestei componente, iti sugeram sa inlocuiesti si simeringul de planetara.

Cere-ne ajutorul! Nu te lasam la greu!

In fata vicisitudinilor nu este bine sa stai de unul singur. Chiar daca te simti puternic, problemele te pot coplesi. In asemenea cazuri esti bine sa nu fii singur. Compania noastra iti pune la dispozitie un foarte bine intentionat servciu de consultanta. Acesta ti se ofera in mod gratuit!

Grija noastra pentru colaboratori se reflecta si in certificatul de garantie aferent unei bucsa planetara Valtra 34052000 comandata de tine. Astfel, piesa vine insotita de o garantie valabila 6 luni din momentul achizitiei!

Timpul este o resursa care nu se mai regenereaza. Clipele trecute nu se vor mai intoarce niciodata. De aceea este bine sa obtinem maximul din ele. Suntem pregatiti sa facem tot ce tine de noi ca aceasta bucsa planetara Valtra 34052000 sa ajunga la tine cat mai curand. Nu uita ca ele pot fi ridicate si personal, direct de la depozitul nostru. Cu acest prilej poti vedea gama larga de piese de schimb de calitate superioara pe care o detinem.

De multe ori s-au inregistrat cazuri in care o piesa demna de invidiat sa nu functioneze corespunzator nu pentru ca ar fi fost defecta, ci pentru ca nu a fost montata asa cum s-ar fi cuvenit. Este foarte important ca montajul sa se faca de catre persoane sau alte entitati profesioniste!

Specificatii tehnice

Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura