Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Valtra M150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
OVXYW2CF-S-CD
Out Of stock
Descriere
Avem pe stoc la un pret promotional aceasta bucsa planetara tractor Valtra M150 (prezentata in imagini). Aceasta piesa originala Carraro va asigura centrarea corecta a planetarei si va proteja simeringul o lunga perioada de timp, chiar in conditiile unei exploatari intensive. Daca vrei sa afli mai multe informatii despre montajul piesei, ori daca vrei sa cumperi mai multe componente - pentru un proiect amplu de reparatii - nu ezita sa iei legatura cu personalul calificat al firmei noastre! Iti oferim cu placere toate datele necesare pentru a alege piesele potrivite, in acord cu activitatea utilajului si cu scopul afacerii tale.

Antreprenorul cu judecata, luand aminte la afacerea sa, cumpaneste cu privire la lucrurile care i se cuvin si care sunt bune pentru intreprindere. Judecand in mod corect, acesta le poate identifica pe cele folositoare si se poate feri de cele nepotrivite. Un astfel de antreprenor poate lua cele mai bune decizii. Alegerile sunt foarte importante intrucat ele afecteaza nu doar prezentul, ci si viitorul. Noi suntem de parere ca exista sanse mici ca o piesa de schimb de calitate superioara sa dezamageasca. Tocmai de aceea te indemnam sa iti indrepti atentia inspre componente precum aceasta bucsa originala Carraro!

Bucsa planetara tractor Valtra M150 - piesa pusa pe fapte mari, facatoare de bine utilajelor!

Aceasta piesa asigura centrarea planetarei si integritatea simeringului. Componenta pe care ti-o recomandam este cea care se monteaza in fuzeta. Bucsa originala are si sant de gresare. Iti sugeram sa inlocuiesti si simeringul de planetara odata cu aceasta bucsa.

Noi nu te lasam la greu!

Stim cat de important este sa te poti consulta cu cineva cu privire la vreo nedumerire sau la vreo problema. Iar pentru ca dorim sa iti venim in ajutor, compania noastra a dezvoltat un serviciu gratuit de consultanta! Incearca-l daca vrei sa ai parte doar de piese perfect compatibile cu utilajul tau!

Aceasta bucsa planetara pentru tractor Valtra M150 nu vine singura spre tine. Certificatul de garantie care insoteste aceasta piesa, este valabil 6 luni din momentul achizitiei.

Suntem interesati sa te ajutam. Prin urmare, incercam sa iti trimitem aceasta bucsa planetara tractor Valtra M150 astfel incat sa ajunga in scurt timp la tine. Livrarea se face prin curier rapid. Tot cu rapiditate ne miscam si noi atunci cand primim comanda. Daca si tu esti rapid, te asteptam la depozitul nostru pentru a ridica produsul.

Montajul acestei piese trebuie sa se faca de catre personae abilitate. Pentru o functionare optima si pentru evitarea defectarilor, piesa trebuie montata exact si in conditiile cele mai bune!

Specificatii tehnice
Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura