Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Valtra T190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
0KDAPTJ9-S-CD
Out Of stock
Descriere
Daca te pregatesti de un sezon de lucru incarcat, este important ca transmisia finala a tractorului sa functioneze impecabil. Atunci cand bucsa care mentine planetara centrata s-a uzat si a prins joc, este esential sa o inlocuiesti cat mai repede cu o piesa originala. Componentele de origine asigura o exploatare sigura si indelungata. Totodata, prezinta un nivel superior de siguranta in mers. Avem pe stoc bucsa planetara tractor Valtra T190 - o piesa originala Carraro, deosebit de rezistenta la uzura. O poti comanda imediat - la un pret promotional.

Fii antreprenor inspirat! Alege tot ceea ce este mai bun pentru afacerea ta! Ce poate fi mai bun pentru utilajele pe care le detii decat produsele de calitate superioara? Concentreaza-ti atentia asupra achizitionarii unor componente care pot face diferenta si iti pot transforma utilajul intr-unul performant. Nu te sfii atunci cand vine vorba de a incerca produse de top. Opteaza increzator pentru aceasta piesa originala Carraro!

Bucsa planetara tractor Valtra T190 - componenta ce-ti ia greutatile de pe umeri ca prin magie!

Aceasta piesa asigura centrarea planetarei si integritatea simeringului. Componenta pe care ti-o recomandam este cea care se monteaza in fuzeta. Bucsa originala are si sant de gresare. Iti sugeram sa inlocuiesti si simeringul de planetara odata cu aceasta bucsa.

Noi suntem aici pentru a-ti veni in ajutor!

Nu doar ca iti venim in ajutor prin intermediul serviciului nostru gratuit de consultanta, ci iti si sarim in ajutor! Nu ai ce ne face, asta e natura noastra. Ne place sa ii ajutam pe cei din jurul nostru si astfel de ne demonstram abilitatile din domeniul pieselor de schimb. Nu te vom lasa fara componenta perfect compatibila cu utilajul tau!

O astfel de bucsa planetara pentru tractor Valtra T190 e menita sa reziste vreme indelungata. Acelasi lucru il spune si certificatul de garantie valabil 6 luni alaturi de care aceasta soseste la tine!

Nu-i de stat la taclale cand cineva ne solicita o piesa. Asa ca trimitem spre tine aceasta bucsa planetara tractor Valtra T190 prin curier rapid. Tinem pumnii stransi ca aceasta sa iti treaca pragul in 24-48 de ore. Totusi, daca esti tu dornic de a ne trece pragul, te asteptam la depozitul nostru pentru a ridica personal produsul.

Montajul corespunzator reprezinta garantia bunei functionari a utilajului. Daca nu vrei sa ai parte de neplaceri, iti recomandam sa apelezi doar la serviciile atelierelor de specialitate si ale profesionistilor doldora de experienta.

Specificatii tehnice
Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura