Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru buldoexcavator Terex 970

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
V071TC5S-RA-CD
Out Of stock
Descriere
Esti in cautarea unui aliat pe care sa te bazezi cu adevarat? Te-ai saturat de fatarnicia pieselor indoielnice si mediocre? Vrei sa faci pasul decisiv inspre mai bine, dar nu stii cu ce sa incepi? Te ajutam noi! Alege aceasta bucsa punte buldoexcavator Terex 970 - e componenta potrivita pentru utilajul tau. Fiabilitatea si rezistenta sporita sunt doar doua dintre caracteristicile acesteia.

In ce consta puterea afacerii tale? Doar in capacitatea ta de a gestiona lucrurile? Sau esti de parere ca micile detalii au o insemnata importanta? Noi credem ca e o combinatie intre cele doua si ca intotdeauna trebuie gasit raportul optim. Insa mai stim ca utilajele au un rol important in domeniul agriculturii si in cel al constructiilor. De aceea, pastrarea lor in stare perfecta de functionare e cruciala. De aceea, dotarea lor cu piese de clasa e teribil de importanta. Alege aceasta bucsa originala Carraro si ofera-i utilajului tau contextul propice pentru a performa.

Bucsa punte buldoexcavator Terex 970 - alegerea celor care stiu ca o piesa de top face diferenta!

O asemenea bucsa are un rol important in angrenajul utilajului tau. Ea sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu. Multa treaba pentru o piesa de dimensiuni reduse!

Cand ai nevoie de informatii pertinente, intreaba-ne!

Este firesc ca atunci cand esti posesor de utilaje sa nu stii totul despre ele. Insa e la fel de normal sa incerci sa le mentii in stare perfecta de functionare. Si atunci ce faci? Alegi sa ne intrebi pe noi ce si cum. Doar nu degeaba oferim consultanta tehnica gratuita.

Bucsa punte pentru buldoexcavator Terex 970 ramane in garantie pentru o perioada 6 luni, incepand cu data achizitiei.

Bucsa punte buldoexcavator Terex 970 va sosi la tine in scurt timp de la confirmarea comenzii. O trimitem prin curier rapid si rapid va ajunge la tine. Nu uita ca la noi pe site gasesti o multitudine de piese de top.

Esti pe cale sa montezi noua piesa? Iti amintim ca e recomandat sa inlocuiesti si simeringurile anti-praf. Astfel te vei asigura ca gresarea piesei este optima si ca niciun corp strain nu va avea posibilitatea de a patrunde.

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura