Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Capac butuc pentru buldoexcavator Terex 970

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 970
Cod produs
WSJRTVYD-E-MI
Out Of stock
Descriere
Cu piesele originale Carraro, al caror exponent de nadejde este acest capac butuc buldoexcavator Terex 970 nu ai cum sa dai gres! Te bucuri de calitatea lor la fiecare miscare, la fiecare manevra, iar durata de viata este de ani de utilizare in conditii grele de lucru. Capacul de butuc face minuni in privinta fortei si usurintei in manevrare a utilajului tau pentru ca face legatura intre janta si transmisia finala! Il avem mereu stocul nostru, gata de livrare, la un pret incredibil de bun!

Cere acum o oferta! Iti punem la dispozitie aceasta piesa daca plasezi acum o comanda, telefonic sau prin formularul de pe site. Ia legatura cu noi si vei beneficia de toate noutatile de pe piata! Acestea se vor fi concretiza intr-un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau! Solicita-ne ajutorul si te vom asista cu responsabilitate!

Capac butuc buldoexcavator Terex 970 - siguranta si performanta asigurate!
Punand in legatura rulmentii care se monteaza pe fuzeta si roata utilajului, capacul de butuc preia toata greutatea utilajului. Totodata, aceasta piesa are un rol important in transmisia cuplului de forta care pune utilajul in miscare si protejeaza butucul rotii impotriva depunerilor nedorite. Capacul de butuc face legatura intre transmisia finala si janta. Investeste in siguranta si in forta utilajului tau, cu acest capac de butuc original faci o investitie de durata!

Intreaba-ne, e cea mai simpla cale de a-ti rezolva problema tehnica!
Apeleaza la cea mai sigura si mai simpla metoda sa afli tot ce te intereseaza atunci cand ai o problema tehnica: suna-i pe consultantii nostri! Apelul tau este primul pas catre o rezolvare ca la carte, sigura si eficienta a depanarii tale! Gasim impreuna cea mai buna solutie, adaptata nevoilor tale! O singura idee pusa bine in practica iti poate schimba toata rutina zilnica si iti poate creste productivitatea! Consultanta alaturi de noi este gratuita si poate imbunatati cum nici nu sperai organizarea activitatii tale!

Garantie
Vei primi un certificat de garantie de 6 luni pentru acest capac butuc pentru buldoexcavator Terex 970 inclus in colet, impreuna cu factura. Asta in eventualitatea ca produsul ar avea defecte de fabricatie.

Livrare
Livram acest capac butuc buldoexcavator Terex 970 in 24 de ore prin curier rapid, oriunde in tara. Ai si optiunea de a ridica imediat pachetul de la depozitul nostru.

Montaj
Recomandarea noastra este sa chemi pe cineva autorizat sa faca montajul! Vei avea garantia functionarii optime pe termen lung a piesei, si implicit, a utilajului. Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea unei piese de schimb! Daca ai nevoie de un mester bun, suna-ne! Avem parteneri specializati care pot veni in ajutor oriunde te-ai afla!

Specificatii tehnice

Numar prezoane: 10;
Material: fonta;
Filet: M22 (pas normal);
Diametru total: 385 mm;
Diametru interior: 144 mm.
Odata ce ai facut comanda, iti livram acest capac de butuc Carraro impreuna cu cele 10 prezoane necesare.
Piesa se monteaza pe fuzeta. Butucul este format din doua elemente: capac si suportul portsatelitilor. Recomandarea specialistilor nostri este ca, odata ce schimbi capacul, sa inlocuiesti si rulmentii de butuc si simeringul de butuc, asta daca vrei sa ai beneficiile unei reparatii complete.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura