Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru buldoexcavator Terex 970

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 970
Cod produs
AW5I73HP-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta buldoexcavator Terex 970 este un element de transmisie conceput sa reziste zilelor tale intense de munca! Este fabricat intr-un atelier de ultima generatie - Original Carraro - producatorul atator piese de schimb impecabile, prelucrate dupa cele mai moderne tehnici! Regasesti aceasta bieleta permanent la noi pe rafturi, fiind astfel si foarte usor de livrat!

Atunci cand ne soliciti ajutorul, in depozitul nostru se intampla ceva: actiunea de mobilizare! Punem mana de la mana si gasim cele mai favorabile solutii pentru tine, iar prin implicarea angajatilor nostri beneficiezi de servicii de inalta calitate, in cel mai scurt timp! Asadar, suntem posesorii unei platforme tehnice in care vei gasi nu numai echipamente de ultima generatie, ci si oameni interesati sa inteleaga nevoile tale!

Avem mai mult decat piese de schimb! Apeleaza-ne pentru detalii!
Aceasta bieleta pentru buldoexcavator Terex 970 este conceputa sa reziste la exploatare intensa de lunga durata, dintr-un aliaj metalic dur, tratat termic pentru imbunatatire! Joaca un rol esential in functionarea utilajului pe termen lung! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata. Functioneaza cu atat mai bine cu cat articulatia sferica este si ea protejata, cu ajutorul unui manson de cauciuc de care dispune!

Serviciu gratuit de consultanta, oricand la dispozitia ta!
Pentru o activitate de productie de succes ai nevoie de idei bune. Iar pentru idei bune, ai nevoie de oamenii potriviti! Serviciul nostru gratuit de consultanta este ceva ce iti poate aduce rezultate concrete! Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!
• Identificare coerenta
• Interes pentru nevoile tale
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Alaturi de noi uita de ingrijorare! Piesele noastre sunt cele mai sigure variante pe care le poti alege, ele detin garantia prin care poti rezolva defectiunile din fabrica! In acest caz, o bieleta buldoexcavator Terex 970 se livreaza alaturi de un certificat valabil pe o perioada de 6 luni!

Stim sa ne grabim si intelegem ca ai nevoie sa-ti remediezi defectiunile in cel mai scurt timp! Primesti aceasta bieleta buldoexcavator Terex 970 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau o poti ridica personal din sediul nostru! Iti ramane numai sa ne apelezi sau sa completezi o cerere de pe site, pentru a depune comanda ta!

Te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare a ei si de o performanta mult mai sporita!

Mergi pe ideea unui montaj complet si vei evita alte neplaceri!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: AW5I73HP-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura