Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru incarcator telescopic Claas Ranger 970

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ranger 970
Cod produs
GT14RFL2-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta incarcator telescopic Claas Ranger 970 este una dintre cele mai moderne elemente de transmisie, ce joaca un rol esential in sistemul de directie al utilajului. Prelucrata in cadrul atelierelor Original Carraro, indeplineste toate criteriile noastre de selectie, fiind extrem de fiabila, avand nenumarate aplicatii foarte grele.

Depozitul nostru este locul in care iti vei regasi inspiratia pentru remedierea oricarei defectiuni, indiferent ce categorie de utilaj conduci! Angajatii nostri sunt interesati sa gaseasca cele mai favorabile conditii pentru reparatii personalizate si sunt gata sa te asiste pe tot parcursul procesului!

Produsele noastre sporesc eficienta utilajelor!
Aceasta bieleta pentru incarcator telescopic Claas Ranger 970 este prelucrata de catre cei mai buni ingineri din lume, dintr-un aliaj metalic dur, rezistent la exploatare intensa! Nu numai ca joaca un rol esential in functionarea utilajului, insa detine o responsabilitate foarte mare! O bieleta care se uzeaza prematur devine un factor de risc si poate genera accidente! De ce? Pentru ca este responsabila de felul in care sunt efectuate virajele! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si dispune si de un manson de cauciuc, pentru protejarea articulatiei sferice.

Daca ai apelat la serviciile noastre, primesti si consultanta tehnica gratuita!
Serviciul nostru gratuit de consultanta este cu adevarat folositor clientilor nostri! Ai oportunitatea sa fii centrul atentiei unor profesionisti si sa primesti timp de calitate, recomandari pertinente, informatii de ultima ora si solutii personalizate utilajului tau!
• Inainte de toate, apeleaza-ne si fa-ne cunoscuta situatia in care te afli. Suntem pregatiti sa raspundem, solicitarilor tale, intrebarilor si provocarilor de orice fel!
• Utilajul tau va beneficia de echipamente 100% compatibile.
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Te ajutam chiar sa repari orice defectiune!
• Suntem dispusi sa ne deplasam pe teren, oriunde te-ai afla, daca ai nevoie de reparatii de urgenta la fata locului!
• Avem recomandari sigure pentru montaj de calitate, in toate zonele tarii!

Daca succesul tau se datoreaza si implicarii noastre, ei bine, aceasta este cea mai mare satisfactie!Aceasta bieleta incarcator telescopic Claas Ranger 970 este pe lista elementelor de transmisie prelucrate ireprosabil, cu o durata extinsa de rezistenta la exploatare! La livrarea coletului tau primesti si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni pentru defectiunile din fabrica!

Te-ai hotarat sa cumperi o bieleta incarcator telescopic Claas Ranger 970 noua! Procedeul este simplu: tu ne suni sau depui o cerere pe site, iar noi ne grabim cu expedierea, asa cum si tu te grabesti cu reparatiile! Coletele noastre ajung in orice zona si se platesc ramburs, sau pot fi ridicate personal din sediul firmei.

Montajul este cel mai important lucru pe care il poti face in acest moment, daca vrei sa asiguri un start bun si o functionare fara probleme, pe o perioada cat mai indelungata!
Opteaza pentru un montaj complet si personalizat!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: GT14RFL2-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura