Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru incarcator telescopic Claas Ranger 920

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ranger 920
Cod produs
FXZJ5S7W-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta incarcator telescopic Claas Ranger 920 este un element sofisticat, care completeaza colectia noastra de produse cu aplicatii foarte grele. Provine din cadrul atelierelor Original Carraro si indeplineste fiecare criteriu de selectie, devenind una dintre piesele de transmisie preferate, cu o responsabilitate considerabila in sistemul de directie.

Probabil satul de situatii neplacute si defectiuni ce recidiveaza, apeleaza increzator la serviciile noastre. Depozitul nostru este o platforma tehnica cu nenumarate posibilitati, intrucat detine echipamente de ultima generatie, pentru toate categoriile de utilaje!

Te putem ajuta sa gasesti elementul perfect compatibil! Asteptam apelul tau!
Aceasta bieleta pentru incarcator telescopic Claas Ranger 920 se prelucreaza dintr-un aliaj metalic rezistent la exploatare intensa, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente de imbunatatire. Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata! Dispune si de un manson de cauciuc potrivit pentru protejarea articulatiei sferice.

Apeleaza la specialisti si primesti mai mult decat piese de schimb!
Sa apelezi la specialisti este o abordare cat se poate de responsabila! Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate usura munca! Asadar, mainile care te ajuta in fiecare zi de munca sunt mai aproape decat crezi! Apeleaza-ne oricand ai o problema de rezolvat.
• Consideram ca o identificare corecta este extrem de importanta. Ai nevoie de piese de schimb perfect compatibile cu modelul pe care il conduci!
• Ti-am pregatit informatii, recomandari si contacte sigure pentru montaj, oriunde in tara!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere, pe termen lung!
• Avem disponibilitatea sa ne deplasam oriunde in tara, pentru interventii de urgenta la fata locului!

Aceasta bieleta incarcator telescopic Claas Ranger 920 este pe lista elementelor in care poti avea deplina incredere si care nu-ti va da batai de cap! Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica, certificat pe care il primesti atunci cand iti este incredintat coletul!

Te-ai hotarat sa cumperi o bieleta incarcator telescopic Claas Ranger 920 noua? Atunci este momentul sa ne auzim telefonic sau poti alege sa completezi cererea de pe site si sa depui comanda! Ne grabim cu expedierea, intrucat si tu te grabesti cu reparatiile, oriunde in tara, cu plata la livrare! Sau te asteptam pe la noi pe la sediu de unde poti ridica personal coletul.

Te rugam sa apelezi exclusiv la profesionisti cu experienta! Fii sigur ca aceasta este singura modalitate care scoate riscurile din discutie! O piesa de schimb montata corect este criteriul prin care se extinde perioada ei de functionare si prin care se sporeste performanta! Daca nu stii incotro sa te duci, intra in legatura cu angajatii nostri, pentru cateva contacte sigure la tine in zona!
Opteaza pentru un montaj complet si personalizat!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: FXZJ5S7W-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura