Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru incarcator telescopic Claas Ranger 975

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ranger 975
Cod produs
QU83EP9B-A-RA
Out Of stock
Descriere
Putem spune ca atunci cand achizitionezi aceasta bieleta incarcator telescopic Claas Ranger 975 ai facut cea mai buna alegere!
Piesa este fabricata in cadrul atelierelor Original Carraro si primeste atentia celor mai buni ingineri din lume, pentru ca, in cele din urma, sa faca parte din depozitul nostru! Indeplineste drastice criterii de selectie, devenind una dintre preferatele utilizatorilor, cu solicitari consistente, peste tot in tara!

Depozitul nostru este o platforma tehnica de ultima generatie, care continua sa se dezvolte, devenind unul dintre cei mai activi asistenti tehnici din tara! In plus, agentii nostri sunt gata sa raspunda tuturor solicitarilor tale, indiferent ce situatie le propui!

Avem produse de top, excelente pentru toate categoriile de utilaje!
Aceasta bieleta pentru incarcator telescopic Claas Ranger 975 este prelucrata dintr-un aliaj metalic dur, rezistent la exploatare intensa si are o mare responsabilitate in sistemul de directie. Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si dispune si de un manson de cauciuc prin care este protejata articulatia sferica!

Daca ai apelat la serviciile noastre, primesti si consultanta tehnica gratuita!
Serviciul nostru gratuit de consultanta este cu adevarat folositor clientilor nostri! Ai oportunitatea sa fii centrul atentiei unor profesionisti si sa primesti timp de calitate, recomandari pertinente, informatii de ultima ora si solutii personalizate utilajului tau!
• Inainte de toate, apeleaza-ne si fa-ne cunoscuta situatia in care te afli. Suntem pregatiti sa raspundem, solicitarilor tale, intrebarilor si provocarilor de orice fel!
• Utilajul tau va beneficia de echipamente 100% compatibile.
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Te ajutam chiar sa repari orice defectiune!
• Suntem dispusi sa ne deplasam pe teren, oriunde te-ai afla, daca ai nevoie de reparatii de urgenta la fata locului!
• Avem recomandari sigure pentru montaj de calitate, in toate zonele tarii!

Daca succesul tau se datoreaza implicarii noastre, ei bine, aceasta este cea mai mare satisfactie! O asemenea bieleta incarcator telescopic Claas Ranger 975 nu are cum sa-ti dea batai de cap! Ba chiar merita atentia si increderea ta, intrucat detine si un certificat de garantie valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Foarte usor de achizitionat aceasta bieleta incarcator telescopic Claas Ranger 975 noua! Tu ne apelezi sau completezi o cerere pe site-ul nostru, iar noi inaintam procedura pentru o expediere rapida, oriunde te-ai afla!
Primesti produsul cu plata ramburs sau il poti ridica personal din sediul nostru!

Montajul este cel mai important lucru pe care il poti face in acest moment, daca vrei sa asiguri un start bun si o functionare fara probleme, pe o perioada cat mai indelungata!
Opteaza pentru un montaj complet si personalizat!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: QU83EP9B-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura