Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru incarcator telescopic Claas Ranger 928

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ranger 928
Cod produs
AHE7IB2W-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta incarcator telescopic Claas Ranger 928 este o piesa de top, prelucrata cu stiinta si responsabilitate, in cadrul atelierelor Original Carraro. Elementul joaca un rol esential in felul in care este efectuat virajul utilajului si este extrem de bine cotat, fiind printre preferintele utilizatorilor din intreaga tara.

Clientii nostri provin din toate zonele tarii si apeleaza la serviciile noastre, ori de cate ori au nevoie de reparatii sau consultanta. Depozitul nostru este o plaforma tehnica perfecta, extrem de variata in felul in care este utilata! Poate satisface toate categoriile de utilaje, indiferent de defectiunile acestora.

Avem piese de top, fiabile si extrem de rezistente in timp!
Aceasta bieleta pentru incarcator telescopic Claas Ranger 928 este prelucrata dintr-un aliaj metalic dur, tratat termic si testat pentru performanta. Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si dispune de un manson de cauciuc, facut pentru protejarea articulatiei sferice!

Apeleaza la specialisti si primesti mai mult decat piese de schimb!
Sa apelezi la specialisti este o abordare cat se poate de responsabila! Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate usura munca! Asadar, mainile care te ajuta in fiecare zi de munca sunt mai aproape decat crezi! Apeleaza-ne oricand ai o problema de rezolvat.
• Consideram ca o identificare corecta este extrem de importanta. Ai nevoie de piese de schimb perfect compatibile cu modelul pe care il conduci!
• Ti-am pregatit informatii, recomandari si contacte sigure pentru montaj,        oriunde in tara!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere, pe termen lung!
• Avem disponibilitatea sa ne deplasam oriunde in tara, pentru interventii de urgenta la fata locului!

Aceasta bieleta incarcator telescopic Claas Ranger 928 este un element in care poti avea deplina incredere si care merita atentia ta, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Este foarte usor sa cumperi o asemenea bieleta incarcator telescopic Claas Ranger 928 noua si originala! Tu ne apelezi sau depui o cerere pe site, iar noi ne grabim cu expedierea, oriunde in tara, cu plata ramburs.
Poti sa ridici si personal coletul tau! Pentru asta te asteptam pe la noi pe la sediu, sa ne cunoastem!

Te rugam sa apelezi exclusiv la profesionisti cu experienta! Fii sigur ca aceasta este singura modalitate care scoate riscurile din discutie! O piesa de schimb montata corect este criteriul prin care se extinde perioada ei de functionare si prin care se sporeste performanta! Daca nu stii incotro sa te duci, intra in legatura cu angajatii nostri, pentru cateva contacte sigure la tine in zona!
Opteaza pentru un montaj complet si personalizat!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: AHE7IB2W-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura