Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru incarcator telescopic Claas Ranger 975

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ranger 975
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru incarcatorul telescopic Claas Ranger 975 este o piesa de calitate superioara, al carei rol este de a prinde fuzeta de carcasa puntii. Produsul original se poate livra imediat din stoc propriu si se gaseste in oferta noastra la un pret promotional.

Puteti comanda pivotul inferior separat sau ca parte din kitul complet de pivoti:
•pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
Pentru a plasa comanda pentru pivotul Claas, este suficient sa ne sunati la numerele de telefon afisate sau sa completati formularul de pe site.

Detalii tehnice:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Atunci cand faceti lucrari de reparatie la puntea incarcatorulu telescopic, va recomandam sa alegeti doar componente de origine. Acestea au o durata de exploatare mai mare decat a pieselor de la producatori alternativi.

Daca pivotii incarcatorului telescopic sunt uzati, va aflati la un telefon distanta de o oferta personalizata! Va reamintim ca pivotii care functioneaza corect cresc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea vehiculului. Un set nou de pivoti mentine capetele de bara intr-o stare buna, prin lipsa jocurilor in articulatia de directie. Pentru a prelungi durata de exploatare a anvelopelor, unghiul acestora de rulare trebuie sa fie optim.

Adresati-va cu incredere departamentului nostru tehnic daca sunteti in cautarea unui atelier specializat aproape de dumneavoastra. Echipele de service mobil ale firmei va stau la dispozitie - mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul din dotare si pot interveni cu succes asupra acestuia. Nu ezitati sa ne contactati daca aveti nevoie de asistenta la montaj sau in cazul in care carcasa puntii are nevoie de alezare si rebucsare!

Pivotul inferior ajunge in toate regiunile tarii, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Metoda de plata este ramburs. Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: XH06CQAP-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura