Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru incarcator telescopic Claas Ranger 925

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ranger 925
Cod produs
6PKFHTDI-A
Out Of stock
Descriere
Acest pivot inferior Claas Ranger 925 este o piesa de transmisie clasica, super moderna, up to date, ce se bucura de cele mai interesante recomandari si vanzari consistente catre muncitorii din toata tara.

Cumpara de aici! Depozitul nostru gazduieste piese de schimb de inalta calitate!
Un astfel de pivot inferior pentru incarcator telescopic Claas Ranger 925 este fabricat cu interes si responsabilitate, de catre ingineri cu experienta, intr-unul dintre studio-urile Original Carraro.

Detine o capacitate extrema de a rezista socurilor mecanice, tensiunilor si virajelor dificile intr-o zi obisnuita de munca. Este produs dintr-un aliaj metalic foarte dur, tratat termic si testat, si are cele mai scazute sanse de ruptura, ceea ce il face un produs foarte sigur si pentru utilaj, si pentru conducator.

Daca alegi sa cumperi de la noi, beneficiezi de consultanta gratuita!
• Daca nu poti lua singur o decizie
• Daca vrei o recomandare pentru montaj, in zona ta
• Daca vrei sa inveti cum sa intretii mai bine piesele de schimb
• Daca utilajul are defectiuni grave sau este imobilizat

Clientii nostri beneficiaza de o comunicare intensa cu agentii nostri, prin serviciul gratuit de consultanta tehnica, pe care l-am implementat din dorinta de a sustine tehnic cat mai mult afacerile lor. Suntem oricand dispusi sa raspundem provocarilor si sa gasim impreuna cele mai avantajoase solutii pentru tine.

Acest pivot inferior Claas Ranger 925 este un produs ce poate fi cumparat cu incredere deplina, detine o garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectele din fabrica.
Pentru toate acele neplaceri de care ne ferim toti, vorbeste cu agentii nostri si vei vedea ca fiecare situatie isi va gasi o rezolvare in favoarea ta.

Daca esti hotarat sa cumperi un astfel de pivot inferior Claas Ranger 925 plaseaza o comanda catre agentii nostri, printr-un apel telefonic sau on-line, in site-ul nostru. Livrarea produselor noastre se face in 24 de ore, cu aproximatie, indiferent de zona, cu plata ramburs.

Produsele tale pot fi intretinute pe termen lung, iar acest proces incepe cu un montaj corect. Sunt o multime de factori care pot influenta in mod pozitiv sau negativ sanatatea pieselor de schimb, insa montajul este cel mai important dintre ele.
Daca nu cunosti un profesionist de incredere sau un atelier de specialitate, avem o multime de recomandari pentru tine. Vorbeste cu noi si ia atitudinea corecta, investitia ta merita sa se extinda pe termen lung!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 6PKFHTDI-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura