Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru incarcator telescopic Claas Ranger 964

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ranger 964
Cod produs
YO7CASNP-A
Out Of stock
Descriere
Acest pivot inferior Claas Ranger 964 este o excelenta piesa de transmisie, cea mai recomandata dintre cele din categoria ei, si se bucura de vanzari consistente catre muncitorii din constructii.

Beneficiezi de consultanta gratuita!
Depozitul nostru este administrat cu pasiune si utilat cu cele mai moderne piese de pe piata, pentru a veni in ajutorul celor ce au nevoie de asistenta tehnica. Aceasta fiind cartea noastra de vizita, suntem permanent conectati nevoilor voastre si ne declaram pe deplin disponibili sa va ajutam cu serviciul nostru gratuit de consultanta.

Cere o oferta personalizata agentilor nostri!
Un astfel de pivot inferior pentru incarcator telescopic Claas Ranger 964 este fabricat cu deosebita atentie intr-un atelier de creatie tehnica, alaturi de cei mai experimentati si responsabili ingineri. Produsul este proiectat pentru a fi una dintre cele mai rezistente piese de transmisie, facut dintr-un aliaj metalic super durabil, tratat termic si testat.
Face fata si celor mai intense zile de munca si are sanse foarte scazute de ruptura.

Poti cumpara cu deplina incredere acest pivot inferior Claas Ranger 964 - va fi livrat alaturi de un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Nu uita ca exista o multime de factori care pot scurta sau, dimpotriva, pot prelungi perioada de functionare a pieselor de schimb. Trebuie doar sa inveti cateva trucuri de la agentii nostri, pentru un proces de intretinere eficient.

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi un pivot inferior Claas Ranger 964 plaseaza o comanda catre agentii nostri, la telefon sau direct in site-ul firmei. Procesul de livrare este destul de iute, asa incat tu vei intra in posesia coletului tau in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.
Poti ridica si personal noile tale achizitii, de la sediul firmei.

Urmeaza indicatiile agentilor nostri si mergi cu utilajul tau exclusiv intr-un atelier de specialitate, pentru a beneficia de un serviciu calificat. Un montaj corect este primul lucru pe care trebuie sa il faci in procesul de mentinere in forma al pieselor de schimb. In absenta lui, toata investitia ta se va pierde, iar tu vei fi nevoit sa schimbi piesele mult prea des.
Pretuieste munca unui profesionist cu experienta, iar daca nu cunosti unul, iti putem face noi recomandarea cea mai potrivita pentru tine.

Specificatii tehnice

- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm

Gresor M6x1

Codul produsului: YO7CASNP-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura