Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru incarcator telescopic Claas Ranger 925

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ranger 925
Out Of stock
Descriere
Pivotul pentru incarcator telescopic Claas Ranger 925 este o piesa fabticata la cele mai inalte standarde de calitate ce se afla in stocul nostru la un pret foarte bun. Piesa este originala Carraro.

Specialistii sustin ca odata cu pivotul trebuie schimbat si bucsa sferica, deoarece e posibil ca ea sa se fi stricat prima. Daca doresti sa o achizitionezi de la noi, poti verifica ofertele noastre!

Comanda se face fie sunand la numarul afisat, fie completand formularul de pe site-ul nostru.

Ai nevoie de un sfat pentru alegerea pieselor potrivite? In acest caz, consulta-te cu incredere cu personalul nostru tehnic! Acestia iti vor raspunde cu placere la toate intrebarile pe care le ai si beneficiezi de consultanta tehnica gratuita.

In cazul unei situatii neprevazute, te asteptam la sediul nostru cu certificatul de garantie. Acesta este valabil timp de 1 an.

Ai nevoie de livrare rapida? Pivotul ajunge la tine in doar doua zile lucratoare si poti plati ramburs. Ai posibilitatea de a verifica continul pachetului inainte de achitarea sumei. Poti veni la depozitul nostru din Bucuresti pentru a ridica produsul imediat ce l-ai comandat.

Stim ca montajul si reparatia trebuie facute de profesionisti, asa ca am creat pentru tine acest serviciu de atelier mobil. Suna acum la departamentul nostru tehnic pentru mai multe detalii.

Specificatii tehnice:

- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm

- diametru bucsa: 35mm

- diametru saiba: 56mm

-inaltime: 62mm

Codul produsului este: G3Q06WVS-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura