Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru incarcator telescopic Claas Ranger 920

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ranger 920
Out Of stock
Descriere
Pivotul pentru incarcatorul telescopic Claas Ranger 920 reprezinta cea mai buna optiune pentru utilajul tau, atunci cand situatia impune schimbarea pivotilor vechi cu unii noi.

Piesa este originala Carraro, oferind, astfel, garantia unei reparatii de durata.

Pivotul ajunge la tine in cel mai scurt timp, impreuna cu factura si certificatul de garantie, valabil 12 luni, de la momentul achizitiei. Garantia ramane intacta in conditii de instalare corecta si gresare regulata.

Pentru o functionare optima a incarcatorului si pentru a asigura o perioada de exploatare cat mai lunga a acestuia, recomandam inlocuirea bucsei sferice odata cu pivotul. Ambele piese se afla in stoc, la preturi foarte avantajoase.

Inainte de a plasa orice comanda, poti verifica compatibilitatea pieselor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii nostri tehnici.

Daca urechile carcasei puntii sunt ovalizate, iti punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei, dotata cu un aparat de alezare. Mecanicii nostri colaboratori pot constata defectiunile incarcatorului si pot lua toate masurile pentru ca echipamentul sa devina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa contactezi departamentul nostru tehnic!

Pivotul ajunge in cel mai scurt timp, in toate zonele tarii, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul nostru, te asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: VM3LGIX2-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura