Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat S150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S150
Cod produs
BSOMUJ20-RA
Out Of stock
Descriere
Acest buson rezervor motorina Bobcat S150 este un produs de o reala necesitate in bunul mers al unui miniincarcator, fiind un produs semnat Bobcat si dedicat acestui tip de utilaj. Rezervorul miniincarcatorului tau este locul de „depozitare” pentru motorina. Pierderea inexplicabila a motorinei ar fi cel mai bun indicator ca este necesar sa schimbi rapid busonul vechi si deteriorat.

In majoritatea cazurilor, defectarea unui astfel de buson poate provoaca nu doar pierderi ale motorinei, dar poti constata si deteriorari ale rezervorului, ce se vor reflecta cu siguranta si in risipirea banilor tai. Un astfel de buson, ca cel pe care il prezentam acum, este semnat Bobcat si are rolul de a inchide rezervorul si de a pastra motorina in interiorul acestuia.

Acest buson rezervor motorina Bobcat S150 este un articol de incredere!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea motorinei in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita, servicii excelente!
Imediat ce ne vei apela vei descoperi beneficii peste beneficii. O echipa pro-activa, tanara, cu stiinta la purtator, este gata sa te consilieze corect, sa te indrume fain si sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie pentru a reusi!

Un buson rezervor motorina Bobcat S150 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Iar certificarea scrisa este inca un motiv ca tu sa poti avea toata increderea!

De la dorinta si pana la realizare pasul este unul tare mic! Asta fiindca noi colaboram doar cu cei mai seriosi curieri care zboara catre tine cu viteza sunetului. Un buson rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat S150 va ajunge la usa ta imediat! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Asculta sfatul specialistilor! Asigura-te ca piesele de schimb sunt montate ca la carte! Un montaj corect realizat poate prelungi durata de viata a componentei instalate. Cu siguranta ca ai numai de castigat de pe urma unui montaj 100% corect!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura