Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat 853

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 853
Cod produs
74LFWVJD-RA
Out Of stock
Descriere
Pe lista ta de viitoare achizitii si-a facut loc si un buson de rezervor? Nu juca ala bala portocala! Alege corect, informat si sigur! Asa un buson rezervor motorina Bobcat 853 este executat exceptional, avand la baza cele mai bune materiale, si are rolul de a controla, precum o poarta, accesul catre interiorul rezervorului de motorina al miniincarcatorului tau!

Busonul pe care il prezentam acum va inchide corect rezervorul si va pastra motorina in interiorul acestuia. Recomandarea noastra catre aceasta piesa se bazeaza pe atributele si rezistenta produsului prezentat. Pune-ne la incercare! Avem atat articole performante si moderne, cat si servicii de top! Te intampinam cu tot felul de pachete de servicii excelente, care se vor dovedi de mare ajutor! Incepem prin a te consilia gratuit!

Acest buson rezervor motorina Bobcat 853 este un articol rezistent!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea motorinei in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita - si esti indrumat corect!
Noua ne place sa fim alaturi de tine! Mereu in direct contact cu nevoile si problemele tale. Nu suntem doar un furnizor. Suntem o echipa tanara, activa si implicata, care rezolva tot!

Ai toate actele de provenienta si certificare! Curat ca lacrima! Un buson rezervor motorina Bobcat 853 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Cand comanzi o piesa de schimb de la noi, ea ajunge la tine in doi timpi si trei miscari! Un buson rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat 853 va ajunge la usa ta foarte rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Cu montajul nu e de glumit. Si nu o spunem doar noi! O spun si utilajele care stau mai mult in service decat ar fi normal. O spun si componentele care au cedat inainte de termen. Nu risca!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura