Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat S130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S130
Cod produs
7R9YUXED-RA
Out Of stock
Descriere
Un buson rezervor motorina Bobcat S130 are rolul de a inchide foarte bine rezervorul si de a pastra motorina in interiorul acestuia. Articolul pe care il prezentam acum este unul vital in viata miniincarcatorului pe care il exploatezi, fiindca de el depinde pastrarea, in bune conditii, atat a motorinei, cat si a rezervorului vehiculului tau! Iti vom explica si de ce spunem acest lucru. Un buson care inchide corect un rezervor, va tine, pe de o parte, motorina la adapost, impiedicand irosirea acesteia.

Pe de alta parte, va pastra in conditii optime rezervorul, protejandu-l de rugina sau impuritati. Descopera, incepand chiar de azi, importanta informatiei venita direct de la sursa, unde sursa este un fel de tatic al pieselor de schimb! Pentru ca noi indragim piesele de schimb, indragim utilajele, clientii ne indragesc pe noi!

Acest buson rezervor motorina Bobcat S130 este un articol fiabil!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea motorinei in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita, suport de calitate!
Imediat ce ne vei apela vei descoperi beneficii peste beneficii. O echipa pro-activa, tanara, cu stiinta la purtator, este gata sa te consilieze corect, sa te indrume fain si sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie pentru a reusi!

Un astfel de buson rezervor motorina Bobcat S130 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Iar certificarea scrisa este inca un motiv ca tu sa poti avea toata increderea!

De la dorinta si pana la realizare pasul este unul tare mic! Asta fiindca noi colaboram doar cu cei mai seriosi curieri care zboara catre tine cu viteza sunetului. Un buson rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat S130 va ajunge la usa ta imediat! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Asculta sfatul specialistilor! Asigura-te ca piesele de schimb sunt montate ca la carte! Un montaj corect realizat poate prelungi durata de viata a componentei instalate. Cu siguranta ca ai numai de castigat de pe urma unui montaj 100% corect!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura