Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor motorina pentru miniexcavator Bobcat 331

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 331
Cod produs
XFM5DH7T-RA
Out Of stock
Descriere
Un buson rezervor motorina Bobcat 331 este recomandarea noastra ferma! Fiindca nu are asemanare! Iti propunem un buson semnat Bobcat, care va tine motorina inchisa in rezervor, mereu in perfecta siguranta! Mai precis, busonul prezentat de noi chiar acum are rolul de a inchide rezervorul si de a pastra motorina in interiorul acestuia, am spune noi, cu pretul vietii sale.
Un consultant al departamentului nostru tehnic va fi mereu disponibil pentru tine si iti va explica pas cu pas ca rezervorul tau trebuie sa respire. Iar, pentru a putea respira, rezervorul trebuie sa aiba un orificiu de aerisire care sa elibereze atat vidul, cat si presiunea. Apeleaza la suportul oferit de departamentul nostru de consultanta!

Acest buson rezervor motorina Bobcat 331 este un articol sigur si rezistent!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea motorinei in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita - un parteneriat de incredere!
Consultanta gratuita este mai mult decat o sansa la informatie sigura! Este relationare corecta si de incredere. Este sprijin corect acordat! Este o prietenie stransa in jurul unui scop!

Fiecare chitanta, adeverinta sau certificare va fi in posesia ta! Un buson rezervor motorina Bobcat 331 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea nu e o piatra de moara: comanzi, primesti! Nimic complicat, din contra! Un buson rezervor motorina pentru miniexcavator Bobcat 331 va ajunge la usa ta foarte rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Stii ca montajul unei noi componente e ca o rascruce de drumuri. Ori alegi corect, ori ai hartoape inainte. O piesa de schimb buna nu face toata diferenta, decat daca este montata corespunzator! Ceea ce te indemnam sa faci!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura