Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat T200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T200
Cod produs
ZKXR7VQJ-RA
Out Of stock
Descriere
Acest buson rezervor motorina Bobcat T200 are rolul de a inchide rezervorul si de a pastra motorina in interiorul acestuia. Iata, te-ai intalnit, in drumul tau, cu un produs de care miniincarcatorul tau depinde in mod direct, si asta pentru a putea avea un rulaj optim. Piesa a fost fabricata in uzine dintre cele mai moderne, la inalte standarde ale calitatii.

Materialele ce ii stau la baza sunt dintre cele mai rezistente, pentru ca tu sa te poti bucura de un articol extra durabil. Fiind un articol semnat Bobcat, laudele devin inutile. Cu totii stim cat de greu atarna numele Bobcat si cata istorie a facut deja. Componentele Bobcat sunt, fara indoiala, dintre cele mai performante si durabile!

Acest buson rezervor motorina Bobcat T200 este un produs sigur!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea motorinei in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita - asa stii ce alegi!
Indrumarile si suportul pe care le vei primi din partea specialistilor nostri se vor dovedi a fi de un real folos! Vei putea alege corect, investi conform si economisi!

Un buson rezervor motorina Bobcat T200 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Cand ai toate certificarile, lucrezi linistit!

Noi colaboram doar cu cei mai seriosi curieri care vor ajunge la tine cat ai zice peste. Un buson rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat T200 va ajunge la usa ta imediat! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Montajul e o treaba serioasa. Nu poti da cu banul si nici nu te indrumam sa faci compromisuri. Asigura-te ca piesa de schimb noua este montata corect. Vei avea numai de castigat!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura