Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor combustibil pentru miniincarcator Bobcat S150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S150
Cod produs
CFGUXD8W-RA
Out Of stock
Descriere
Acest buson rezervor combustibil miniincarcator Bobcat S150 este un produs performant semnat Bobcat, care inchide rezervorul si pastreaza combustibilul in interiorul acestuia.
Un astfel de buson va oferi suportul sau vehiculului tau, pentru ca acesta sa ruleze perfect, fara pierderi sau scurgeri de carburant! Daca vei fi atent, vei observa, pe aceasta pagina, niste numere de contact!
Acestea nu sunt dedicate strict achizitionarii de produse, ci apartin unor consultanti tehnici, care te asteapta cu informatii, sugestii, planuri de gestiune si detalii tehnice. Totul, gratuit!

De ce crezi tu ca noi insistam sa ai grija la achizitiile facute? Ar putea fi doar cateva motive, insa, printre cele mai importante, este acela al mentenantei corect executate, fara compromisuri sau „inovatii de moment”, dar si al pieselor de schimb perfect compatibile cu utilajul de care dispui! Iti recomandam sa achizitionezi corect si inspirat!

Acest buson rezervor combustibil miniincarcator Bobcat S150 este un produs durabil!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea combustibilului in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita, servicii gold!
Ne dorim ca tu sa ai la dispozitie toate resursele pentru bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Cu noi alaturi de tine, munca devine mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri extra.

Garantia achizitiei facute este extrem de importanta! Un buson rezervor miniincarcator Bobcat S150 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Ne-am dat tot interesul pentru a afla care curieri sunt cei mai seriosi si pentru a colabora doar cu aceia! Un buson rezervor combustibil pentru miniincarcator Bobcat S150 va ajunge la usa ta foarte rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate corect! Montajul este o actiune importanta, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura