Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor combustibil pentru miniincarcator Bobcat 641

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 641
Cod produs
QUEHFLGJ-RA
Out Of stock
Descriere
De ce este important un astfel de buson rezervor combustibil miniincarcator Bobcat 641 realizat de echipa recunoscuta mondial Bobcat? Un buson pentru rezervor ajuta sistemul vehiculului tau sa se inchida normal si sa normalizeze presiunea aerului din interiorul rezervorului, care este o functie esentiala. Fara acestea, presiunea ar putea creste prea mult, ceea ce poate cauza scurgeri ale carburantului, dar si alte probleme.

De asemenea, daca busonul pentru rezervor nu poate executa corect inchiderea celui din urma, poti pierde cantitati notabile de combustibil, ceea ce se va transforma in pierderi financiare. O astfel de componenta este cea 100% compatibila cu miniincarcatorul pe care il administrezi! In depozitul nostru te asteapta, asadar, inca un produs sigur si de incredere, care nu iti da batai de cap.

Acest buson rezervor combustibil miniincarcator Bobcat 641 este o piesa de schimb fiabila!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea combustibilului in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita te pozitioneaza in top!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta! Un buson rezervor miniincarcator Bobcat 641 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Un buson rezervor combustibil pentru miniincarcator Bobcat 641 este piesa pe care o doresti si, ca atare, tot ce mai ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura