Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor combustibil miniexcavator Bobcat 319

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 319
Cod produs
GR3H0QXW-RA
Out Of stock
Descriere
Acest buson rezervor combustibil miniexcavator Bobcat 319 nu este ca oricare alt buson pentru rezervor. Produsul pe care il prezentam acum este unul de mare clasa, fabricat in uzinele Bobcat! Sa stii ca un astfel de buson are un rol important, iar fara acest produs calitativ risti sa irosesti o mare parte a combustibilului, care a devenit extrem de scump deja! Asadar, componenta noastra are rolul de a inchide foarte bine rezervorul si de a pastra combustibilul in interiorul acestuia. Ajunge la tine direct de pe rafturile depozitului nostru.

Angrenajele utilajului tau contin o multitudine de lumi independente, formate din piese si componente, fiecare cu importanta sa. Toate formeaza un intreg si, daca toate sunt alese corect si montate corespunzator, utilajul tau functioneaza cu precizie. Nu face rabat, nici chiar la astfel de componente.

Acest buson rezervor combustibil miniexcavator Bobcat 319 este un articol de top!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea combustibilului in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita este un sprijin real!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta! Un buson rezervor combustibil miniexcavator Bobcat 319 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Un buson rezervor combustibil pentru miniexcavator Bobcat 319 este piesa pe care o doresti si, ca atare, tot ce mai ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura