Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor combustibil Bobcat T35105

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T35105
Cod produs
BDLUW4IZ-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de buson rezervor combustibil Bobcat T35105 calitativ, semnat Bobcat, inchide perfect rezervorul si pastreaza combustibilul in interiorul rezervorului. Produsul nostru de top este compatibil si cu Bobcat T35105L.

Daca operezi deja un incarcator telescopic si il detii de ceva vreme, stii ca defectiunile sunt parte din viata de zi cu zi si lucrurile cedeaza unde te astepti mai putin.

Daca abia acum iei in calcul achizitionarea unui incarcator telescopic, este mai bine sa fii constient din start de posibilele probleme care pot aparea si cum sa le previi cat mai bine. In ceea ce priveste pastrarea in conditii optima a combustibilului in interiorul rezervorului, nicio alta componenta nu indeplineste mai cu succes sarcina decat busonul nostru de incredere!
Acest buson rezervor combustibil Bobcat T35105 este un produs durabil!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea combustibilului in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita - este saltul catre alegerile corecte!
Informatia corecta este jumatate din succesul unei afaceri, iar tu stii asta. In zilele noastre, peste tot unde te indrepti, informatia costa. Mai putin la noi. Aici nu numai ca ea este gratuita, dar am infiintat un intreg departament de consultanta, pregatit sa iti ofere toate detaliile tehnice!

Toate documentele ajung pe masa ta! Un buson rezervor combustibil Bobcat T35105 este un articol care vine insotit de toata documentatia si de toate garantiile de care tu ai nevoie pentru a te simti mereu in confort deplin! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Un buson rezervor combustibil pentru incarcator telescopic Bobcat T35105 este piesa pe care o doresti si, ca atare, tot ce mai ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Montajul? Important pana peste poate! Nu este suficient ca piesa de schimb sa fie calitativa, montajul corect ii poate afecta, sau prelungi viata unei componente noi!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura