Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat T200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T200
Cod produs
Z3G5D7PO-SC
Out Of stock
Descriere
Acest amortizor gaz miniincarcator Bobcat T200 este exact piesa de care ai nevoie. Ea are ca nume mijlociu cuvantul “calitate”. Vom insista intotdeauna sa alegi piese de schimb de calitate. Pentru ca-ti influenteaza munca decisiv. Cum sunt piesele, asa vor fi si rezultatele. Si nu este doar o chestiune de maxime si zicale, ci si una de calcul rece si realitate din teren. Poti avea incredere in noi. Am vazut atatea, nu este nevoie sa le traiesti si tu. Ardem etapele neplacute pentru tine. Lucram impreuna pentru succes.

Sigur ai trecut prin momentul cand, citind prin registrele contabile, sa exclami “bai, ce mama naibii!”. Utilajele lucreaza, operatorii vin la program, materialele sosesc la timp… si totusi pierzi bani. Apoi, la analiza, descoperi ca repari utilajele prea des, ca se defecteaza una doua. Concluzia nu e dificila, furnizorul de piese de schimb iti trage tzeapa. Este momentul il schimbi. Nu te poti juca de-a parteneriatul cu neseriosi. Acum esti pe pagina ACN. Ramai aici. Suntem cei care iti remediaza nu doar defectiunile, ci si erorile de evaluare. Curaj si incredere!

De la amortizor gaz miniincarcator Bobcat T200 cu dragoste!

Frumoasa piesa din fotografii are un rol esential in angrenajul comenzilor de mars, asigurand revenirea manetei in pozitie neutra. Dar ea are o arie de aplicativitate mult mai extinsa. Ea este adecvata si pentru aplicatii precum panouri de acces, capace si chepenguri. Punctul ei tare este faptul ca este autonoma, nu necesita sursa de alimentare externa.

Afla de la noi ca...
Ofertele noastre de piese si servicii se oglindesc in calitatea lucrarilor executate de utilajele tale. Este o legatura directa, nemijlocita. In plus, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te scoata rapid din situatiile de distress tehnic. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, nu trebuie decat sa o soliciti. Sunt pregatiti, iar recomandarile sunt valide 100%.

Acest amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat T200 cumparat de la noi isi va face treaba pentru ca este o piesa aleasa cu grija. Ti-o vom trimite impreuna cu un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie. Acesta este valabil 6 luni. Ca sa fim siguri.

Expeditia este o etapa importanta si avem grija sa fie una cu happy ending. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania pentru ca lucram cu cele mai operative firme de curierat. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine i-o poti da mecanicului ca sa o instaleze. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Te asteptam pentru urmatorul produs.

Nu fi nehotarat atunci cand trebuie sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice amortizor gaz, te va scuti de o gramada de neplaceri. Inconjoara-te de specialisti, iar piesa de schimb isi va va face treaba cat si cum trebuie.

Specificatii tehnice

• Tija: Diametru 8mm, L = 306mm
• Corp: Diametru 28mm, L = 157mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura