Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat 7753

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 7753
Cod produs
8ZV0CKMP-SC
Out Of stock
Descriere
Cea mai comuna cauza care poate face dificila procurarea unei piese de schimb este posibila intarziere in etapa aprovizionarii. Cu noi alaturi de tine, problema aceasta devine doar un gand fugar. Avem deja pe rafturi acest amortizor gaz miniincarcator Bobcat 7753 nou. Avem o echipa mobila extrem de eficienta. Lucreaza trei in unu in acelasi timp. Adica, iti preia comanda/ ambaleaza piesa/ o expediaza cu un curier rapid. Nici nu apuci sa fierbi un ou si curierul iti trimite mesaj „ aveti un colet!”

Piesele de schimb pe care le soliciti ajung la tine parcurgand un drum plin de peripetii. Ele ies de pe bancul de productie nou noute. Iar la tine la montaj trebuie sa ajunga exact la fel. Este nevoie de o atentie speciala pentru starea lor pe tot acest traseu. Toate produsele ajunse in depozitul nostru se afla intr-o perfecta stare de functionare. Aici le asiguram un climat perfect de conservare. Poti avea maxima incredere.

Qualite, qualite, dar trebuie sa ai “grije”! Ai grija de acest amortizor gaz miniincarcator Bobcat 7753 achizitionat!
Fiecare piesa de schimb este insotita de instructiuni bine stabilite. Citeste-le cu atentie. Acest amortizor gaz Bobcat 7753 este o piesa speciala si delicata in acelasi timp. De pilda, acesta prezinta o sensibilitate ridicata la schimbarile de temperatura ambientala. Cu cat este mai cald afara, cu atat este mai mare presiunea gazului, ceea ce creste rigiditatea suspensiei.

Cine e cu noi, striga „hei!”
Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui. Daca doar una este mai slaba calitativ sau un model incompatibil, inseamna ca ai muncit degeaba. Este foarte clar ca ai nevoie si de informatii corecte, care sa iti arate solutia optima. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita si te scuteste de astfel de neplaceri. Like the mountains in springtime!

Noi iti oferim toata documentatia necesara. Nu iti trimitem sub nicio forma acest amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat 7753 fara actele lui de identitate. In plus, o mica surpriza, vei gasi in colet si un “certificat de sanatate” - o garantie pentru defecte de fabricatie valabila 6 luni. Pai nu?

Exista posibilitati nelimitate de livrare. Te asiguram ca avem acces la toate. Daca inventeaza “astia” si porumbelul caraus, il prindem in hora si pe el. Fie soliciti expeditia printr-un curier, fie alegi sa ridici piesa de la depozit. Fie orice altceva este legal. Spune-ne, doar, cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si ne conformam fara grija.

Un montaj ca la carte face ca utilajul tau sa functioneze ireprosabil. Apeleaza, asadar, la un specialist care sa ti-l asigure si nu incerca neaparat sa il efectuezi singur. Joaca de-a surubareala costa. Uneori prea mult. Pastreaza banii pentru alte costuri. Sau pentru un cico.

Specificatii tehnice
• Tija: Diametru 8mm, L = 306mm
• Corp: Diametru 28mm, L = 157mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura