Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat 763

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 763
Cod produs
TPLA7Q2M-SC
Out Of stock
Descriere
“Foaie verde solz de peste/de ce Bobcat se-odihneste?” Suna funny, poti sa si faci o saramura, dar cand o patesti e ca si cum ti-a ramas un os in gat. Este amortizorul de vina? Chiar domnia sa! Ok, atunci il poti schimba cu acest amortizor gaz miniincarcator Bobcat 763 care se afla in depozitul nostru. Este un produs foarte bun, inzestrat cu toate calitatile unui obiect premium. Vino, ia-l si la final pune operatorul sa puna pestele ala la gratar. Chiar merge o saramurica dupa o zi reusita!

Am organizat acest depozit inca de la inceput cu multa pasiune. Este cuvantul care ne asigura combustia. Din pasiune am descoperit singuri o gramada de lucruri. Din pasiune am invatat de la altii mai buni, dar si de la cel mai bun profesor - propriile noastre greseli. Am simtit pe propria piele ce greu se construieste o afacere si cat de multi lenesi ghicesc in sticla de bere esecul nostru. No guys, berea calda minte! Cand esti pasionat, nimic nu-ti poate sta in cale.

O problema tu, mai multe solutii noi! Alege cu incredere si acest amortizor gaz miniincarcator Bobcat 763 din oferta!
Fiecare piesa de schimb este insotita de instructiuni bine stabilite. Citeste-le cu atentie. Acest amortizor gaz Bobcat 763 este o piesa speciala si sensibila in acelasi timp. De pilda, este vulnerabil la daune. Deoarece nu este echipat cu o carcasa, chiar si o usoara deformare duce la defectarea intregului mecanism - pistonul nu se mai poate misca liber in interiorul rezervorului. Singura solutie la aceasta problema este inlocuirea suportului.

Asta-i hora ACN!
Ca sa ai o functionare fara sincope ai nevoie de informatii cat mai corecte, concrete si continue. Cei “3 C” ai eficientei. Primindu-le te vei pozitiona intotdeauna inaintea oricarei probleme de natura tehnica. Ea nu te va surprinde, o vei surprinde tu pe ea. Secretul? Echipa noastra de consultanti! Ea iti ofera recomandari de natura tehnica. Sunt de la un capat la altul gratuite. Doar incearca-i!

Alaturi de noi esti mereu informat si asigurat. Facem totul ca la carte. Asadar, poti avea incredere in acest amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat 763 cumparat din depozitul nostru. El vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Mergem inainte.

Efectuam expeditia in conditii perfecte de siguranta a coletului. Lucram cu cele mai bune servicii de curierat. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Iar plata o faci la primire. Desigur, te invitam sa verifici continutul coletului inainte de plata rambursului. Sau poti ridica piesa chiar din raft. Spune-ne, doar, cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montajul unui amortizor gaz este atat de simplu incat te poti ocupa chiar tu de acest lucru. In cazul in care te pricepi. Daca nu, este al naibii de complicat! Un sfat bun nu strica niciodata, nici in acest caz. Iar sfatul cel bun este sa apelezi, totusi, la un specialist. Stie el mai bine ce e de facut si te si scuteste de neplaceri.

Specificatii tehnice
• Tija: Diametru 8mm, L = 306mm
• Corp: Diametru 28mm, L = 157mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura