Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat 553

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 553
Cod produs
HYR8ISJ4-SC
Out Of stock
Descriere
Daca intrebi consultantul nostru, primul lucru despre care iti va spune ceva este acest amortizor gaz miniincarcator Bobcat 553 care se afla in depozitul nostru. Pentru ca este un obiect extrem de reusit. Este o mica exceptie. Este perfect compatibil cu utilajele noi, cele de ultima generatie, in care ai investit atatia bani. Sunt utilaje pe care nu le poti carpi, nu functioneaza cu piese reconditionate la strungarie. Daca ai ajuns la nivelul unui parc de utilaje ultramodern, sa stii ca si noi suntem acolo cu tine. Reusim doar impreuna.

Ne dorim ca lucrurile sa functioneze exact cum functioneaza acest amortizor, adica silentios, fara sa ne zdrucine ceva relatia. Pentru aceasta, suntem foarte atenti la serviciul de consultanta pentru tine. Care, by the way, este gratuit. Asadar, incredere deplina in consultantii nostri. Au raspuns pentru orice intrebare tehnica referitoare la utilajul tau. Sunt empatici, operativi si stiu sa te faca sa intelegi. Ei vorbesc pentru tine si nu pentru sine. Haide sa ii cunosti.

Amortizor gaz miniincarcator Bobcat 553 - rezist si zambesc!
Fiecare piesa de schimb porneste spre tine cu instructiuni bine stabilite. Rolul amortizorului cu gaz, sau telescopului se defineste, desigur prin cateva avantaje fata de alte tipuri, cum ar fi: sunt capabile de miscare controlata; pot fi adaptate in functie de design-ul interior; pot fi pozitionate dupa cum se doreste de-a lungul cursei.

Vreau o lumina!
Ea vine de la noi. Fiecare client primeste serviciul gratuit de consultanta. Si nu oferim sfaturi standard, pentru ca problemele nu sunt standard. Fiecare utilaj are propriul lui complex de componente. Fiecare piesa are propriile sale caracteristici. Fiecare problema are nevoie de propria ei solutie. Mergem oricat de adanc e nevoie in amanunt si finalizam cu succes operatiunea.

Este ideal sa gasesti din prima alegere o piesa de schimb de o calitate atat de buna care detine si toate actele care o certifica! Asa se intampla si atunci cand vorbim despre amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat 553. Avem toate documentele sale. Inclusiv o garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Pe 6 luni. Ne-am gandit la toate.

Odata ce ai gasit piesa de schimb de care ai nevoie, poti plasa o comanda. In secunda in care primesti confirmarea, noi incepem deja demersurile pentru livrare. Acest telescop va ajunge la tine in aproximativ 1 zi lucratoare. Daca vrei sa ridici chiar tu produsul de la sediul nostru, nu uita ca ne gasesti de luni pana vineri la depozitul de langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Te asteptam cu drag!

Printre colaboratorii nostri se numara o serie de mecanici cu o vasta experienta. Poarta ei basca si halat, dar habar nu ai cate ascund sub acest desuet outfit. Sunt o enciclopedie. Te poti folosi de serviciile lor pentru montajul unui asemenea amortizor la fata locului. Nu trebuie decat sa contactezi departamentul nostru tehnic pentru a afla cum poti beneficia de acest serviciu.

Specificatii tehnice
• Tija: Diametru 8mm, L = 306mm
• Corp: Diametru 28mm, L = 157mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura