Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat 450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 450
Cod produs
2BHV0LA1-SC
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unui amortizor gaz miniincarcator Bobcat 450 te poti opri aici. L-ai gasit, este la noi in cea mai buna forma posibila. El completeaza o gama extrem de larga de piese de schimb pe care le-am adus special pentru utilajele tale si care acopera cam tot ce inseamna defectiuni din exploatare. Nu trebuie decat sa ne suni sau sa ne scrii. Sau, daca esti prin apropiere, vino sa il ridici personal. Ne va face placere sa ne cunoastem.

Suntem intotdeauna alaturi de tine. Faptul acesta este a sasea lege a fizicii universale. Este inscris chiar in Manuscrisele de la Marea Moarta. Si tot putem gasi metafore care sa defineasca parteneriatul puternic care ne leaga. Suntem mandri de realizarile tale pentru ca stim ca, undeva acolo, sunt si ale noastre. De aceea iti punem la dispozitie cele mai bune servicii, cele mai bune produse, cele mai bune ganduri. Gandim pozitiv si asta se va transmite si utilajului tau. Invatam din fiecare experienta si lucram sa ne imbunatatim serviciul. Mereu bucurosi sa ne reauzim.

Amortizor gaz miniincarcator Bobcat 450 - rezist si zambesc!
Fiecare piesa de schimb porneste spre tine cu instructiuni bine stabilite. Rolul amortizorului cu gaz, sau telescopului se defineste, desigur prin cateva avantaje fata de alte tipuri, cum ar fi: sunt capabile de miscare controlata; pot fi adaptate in functie de design-ul interior; pot fi pozitionate dupa cum se doreste de-a lungul cursei.

Vreau o lumina!
Ea vine de la noi. Fiecare client primeste serviciul gratuit de consultanta. Si nu oferim sfaturi standard, pentru ca problemele nu sunt standard. Fiecare utilaj are propriul lui complex de componente. Fiecare piesa are propriile sale caracteristici. Fiecare problema are nevoie de propria ei solutie. Mergem oricat de adanc e nevoie in amanunt si finalizam cu succes operatiunea.

Este ideal sa gasesti din prima alegere o piesa de schimb de o calitate atat de buna care detine si toate actele care o certifica! Asa se intampla si atunci cand vorbim despre amortizor gaz pentru miniincarcator Bobcat 450. Avem toate documentele sale. Inclusiv o garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Pe 6 luni. Ne-am gandit la toate.

Odata ce ai gasit piesa de schimb de care ai nevoie, poti plasa o comanda. In secunda in care primesti confirmarea, noi incepem deja demersurile pentru livrare. Telescopul va ajunge la tine in aproximativ 1 zi lucratoare. Daca vrei sa ridici chiar tu produsul de la sediul nostru, nu uita ca ne gasesti de luni pana vineri la depozitul de langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Te asteptam cu drag!

Printre colaboratorii nostri se numara o serie de mecanici cu o vasta experienta. Poarta ei basca si halat, dar habar nu ai cate ascund sub acest desuet outfit. Sunt o enciclopedie. Te poti folosi de serviciile lor pentru montajul acestui amortizor la fata locului. Nu trebuie decat sa contactezi departamentul nostru tehnic pentru a afla cum poti beneficia de acest serviciu.

Specificatii tehnice
• Tija: Diametru 8mm, L = 306mm
• Corp: Diametru 28mm, L = 157mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura