Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat 463

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 463
Cod produs
VF0T56HL-RA
Out Of stock
Descriere
Asa un buson rezervor motorina Bobcat 463 este un articol eficient si durabil, semnat Bobcat, care se va dovedi a fi de un real succes! Produsul inchide corespunzator rezervorul miniincarcatorului tau, asigurand pastrarea in siguranta a motorinei in interiorul rezervorului. In majoritatea cazurilor, defectarea unui buson poate provoaca pierderi ale motorinei si da mari batai de cap, dar si posibile pierderi financiare.

Optand pentru a achizitiona acest buson rezistent si sigur, ai certitudinea ca nu vei irosi niciun strop din motorina atat de importanta. Cu atat mai mult cu cat producatorul componentei propusa de noi nu a facut rabat de la calitatea executiei, pentru ca tu sa te poti bucura de un articol de top!

Acest buson rezervor motorina Bobcat 463 este un produs excelent!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea motorinei in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita este o sansa in plus!
Consultanta gratuita este mai mult decat o sansa la informatie sigura! Este relationare corecta si de incredere. Este sprijin corect acordat! Este o prietenie stransa in jurul unui scop!

Fiecare chitanta, adeverinta sau certificare va fi in posesia ta! Un buson rezervor motorina Bobcat 463 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea nu e o piatra de moara: comanzi, primesti! Nimic complicat, din contra! Un buson rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat 463 va ajunge la usa ta foarte rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Stii ca montajul unei noi componente e ca o rascruce de drumuri. Ori alegi corect, ori ai hartoape inainte. O piesa de schimb buna nu face toata diferenta, decat daca este montata corespunzator! Ceea ce te indemnam sa faci!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura