Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor combustibil pentru miniincarcator Bobcat 463

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 463
Cod produs
BI7C49JK-RA
Out Of stock
Descriere
Asa un buson rezervor combustibil miniincarcator Bobcat 463 este o necesitate. Exista avantaje si dezavantaje in a-ti inchide rezervorul. Combustibilul nu este un agent de prevenire a ruginii, asa ca un rezervor desigilat va rugini din interior. Un rezervor inchis corespunzator este mereu un deziderat, iar un buson vechi, sau cu garnitura intarita, te va incurca si iti va crea mari dificultati, dar apoi va apare si o rugina nedorita.
O astfel de componenta, ca cea pe care o sugeram acum, este cea 100% compatibila cu miniincarcatorul tau! Noi iti propunem o achizitie sigura, o piesa de schimb ce se afla la o super oferta, un astfel de buson semnat Bobcat! Articolul are rolul de a inchide foarte bine rezervorul si de a pastra combustibilul in interiorul acestuia.

Acest buson rezervor combustibil miniincarcator Bobcat 463 este o componenta durabila!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea combustibilului in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita este o carte de vizita!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta! Un buson rezervor miniincarcator Bobcat 463 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Un buson rezervor combustibil pentru miniincarcator Bobcat 463 este piesa pe care o doresti si, ca atare, tot ce mai ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura