Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor motorina Bobcat 325

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 325
Cod produs
8Z045I7M-RA
Out Of stock
Descriere
Asa un buson rezervor motorina Bobcat 325 este un articol de incredere care va inchide eficient rezervorul de motorina al miniexcavatorului tau! Motorina este substanta vietii utilajului tau, este asemanatoare cu sangele care pulseaza in vinele unui om. Nu poate fi tratata cu neseriozitate, mai ales ca a ajuns sa fie atat de costisitoare.

Ai liste intregi cu variante de busoane si descrieri tehnice pentru fiecare piesa de schimb in parte? Noi te felicitam ca esti atat de sarguincios, insa, la noi, informatia circula la liber, gratuit si rapid! Daca vei alege sa apelezi un consultant al departamentului nostru, vei gasi tot sprijinul de care ai nevoie in luarea celor mai bune decizii. Ce ar fi sa ne pui la incercare? Noi suntem dispusi sa ne supunem oricarui test!

Acest buson rezervor motorina Bobcat 325 este un articol premium!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea motorinei in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita - sprijin neconditionat!
Consultanta gratuita este mai mult decat o sansa la informatie sigura! Este relationare corecta si de incredere. Este sprijin corect acordat! Este o prietenie stransa in jurul unui scop!

Fiecare chitanta, adeverinta sau certificare va fi in posesia ta! Un buson rezervor motorina Bobcat 325 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea nu e o piatra de moara: comanzi, primesti! Nimic complicat, din contra! Un buson rezervor motorina pentru miniexcavator Bobcat 325 va ajunge la usa ta foarte rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Stii ca montajul unei noi componente e ca o rascruce de drumuri. Ori alegi corect, ori ai hartoape inainte. O piesa de schimb buna nu face toata diferenta, decat daca este montata corespunzator! Ceea ce te indemnam sa faci!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura