Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor combustibil pentru miniexcavator Bobcat 325

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 325
Cod produs
15BODY3A-RA
Out Of stock
Descriere
Investeste chiar acum in acest buson rezervor combustibil miniexcavator Bobcat 325 si uita de zilele in care iti faceai constant griji pentru pastrarea in siguranta a carburantului. Articolul pe care ti-l propunem acum a fost fabricat in uzinele Bobcat, de catre maestri iscusiti, din materiale premium! Ai ocazia sa achizitionezi acest produs, ce are rolul de a inchide rezervorul si de a pastra combustibilul in interiorul acestuia, la un pret dintre cele mai bune.

Cu siguranta ca si vehiculul tau are nevoie de acest buson dedicat rezervorului, care faciliteaza o inchidere corecta si sigura a acestuia din urma. Te vei bucura de un articol rezistent, pe care noi il recomandam cu fermitate. Nu amana inlocuirea unui buson al rezervorului! Sugeram ca inlocuirea sa fie realizata imediat ce observi ca vechiul tau buson nu mai inchide corect rezervorul.

Acest buson rezervor combustibil miniexcavator Bobcat 325 este un produs de top!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea combustibilului in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita este o sansa la succes!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta! Un buson rezervor miniexcavator Bobcat 325 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Un buson rezervor combustibil pentru miniexcavator Bobcat 325 este piesa pe care o doresti si, ca atare, tot ce mai ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura