Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Telescop pentru miniincarcator Bobcat T180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T180
Cod produs
7QMCIWAX-SC
Out Of stock
Descriere
ACN Piese Utilaje este un izvor nesecat de piese si servicii pentru fiecare antreprenor in constructii, caci aducem doar piese de schimb moderne, fiabile si rezistente. Sunt produse atent selectionate, pentru a fi exploatate corect mult timp. De exemplu, acest telescop miniincarcator Bobcat T180 are review-uri excelente oriunde in lume. Iata un motiv pentru care nu are voie sa ne lipseasca noua in depozit si clientilor nostri in planul de revizii si reparatii. Suna la ACN, e tot ce trebuie sa faci.

Romanul harnic spune mereu ca meseria este bratara de aur. Ceilalti insa refuza sa o poarte. Nu le mai place aurul muncii serioase, ci sticlele stralucitoare ale ciupelii de ici de colo. Asadar, este adevarat ca astazi gasesti tot mai greu un mecanic pregatit. Sunt rari, iar cei tineri nu se grabesc sa ingroase randurile. Caci isi murdaresc degetelele. Dar mai sunt si buni. Ii cunoastem pe toti. Asadar, ,cand pleci de la noi cu piesa de schimb, vei avea in buzunar si telefonul celui mai bun mecanic din localitatea ta. Pentru ca ne pasa.

Cu acest telescop miniincarcator Bobcat T180 scoatem castanele din foc!
Sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le urmaresti daca vrei sa ai un telescop functional multa vreme de acum incolo. Astfel, trebuie sa il protejezi de: deteriorari mecanice, vopseluri, medii acide sau alcaline, particule de sudare, adezivi. Respecta sfatul acesta si nu-ti vei bate capul.

Consultanta ubergratuita!
Uneori iti doresti o minune. Nu este pe toate drumurile, dar sigur intalnesti una la noi. Mai exact la echipa noastra de consultanti tehnici. Care fac o adevarata dresura cu haitele neimblanzite de informatii. Ei le dreseaza, le ordoneaza si le pun sa lucreze pentru tine. Nu crezi? Suna si vei vedea. Ah, nu uita, serviciul nostru de consultanta este gratuit.

Acest telescop pentru miniincarcator Bobcat T180 cumparat de la noi vine insotit si de o portie mare de incredere. Ascunsa intr-un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

24 de ore este perioada maxima in care aceasta piesa, si oricare alta, vor ajunge de la noi la tine. Lucram cu cele mai renumite servicii de curierat. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine curierul bate la usa. Si tot maine reiei lucrul. Trebuie doar sa utilizezi datele din contact. Restul vine de la sine.

Montarea unei piese de schimb este un proces destul de migalos. Pentru unii poate fi chiar o bataie de cap. Multi dintre noi avem doua maini stangi in materie de mecanica. Asadar, cand iti parvine piesa, apeleaza doar la un specialist din domeniu, unul care are si mana dreapta. La nevoie ti-l recomandam noi.

Specificatii tehnice
• Tija: Diametru 8mm, L = 306mm
• Corp: Diametru 28mm, L = 157mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura