Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri cilindru ridicare brat pentru Bobcat 7753

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 7753
Cod produs
74TUOF19-RA
Out Of stock
Descriere
Te asiguram ca vei alege o piesa de schimb de o calitate buna, ce satisface cele mai riguroase cerinte in ceea ce priveste performanta si siguranta cu care isi va indeplini misiunea, daca vei decide sa achizitionezi acest kit garnituri cilindru brat Bobcat 7753 rezistent si sigur! Articolul va asigura utilajului tau o functionare fara gres. De ce ai nevoie de o etansare a cilindrului hidraulic?
Garniturile sunt folosite pentru a crea o etansare in alezajul cilindrului, prevenind scurgerea fluidului hidraulic sau patrunderea aerului. In depozitul nostru te asteapta o multitudine de articole, care mai de care mai performante si mai sigure. Iar pentru ca tie sa iti fie simplu sa alegi dintre atatea variante perfecte, o echipa de specialisti este gata sa te indrume!

Acest kit garnituri cilindru brat Bobcat 7753 este fiabil si eficient!
Montajul acestui set de piese de schimb se realizeaza relativ simplu! Kit-ul nostru va asigura etansarea cilindrului hidraulic, asa cum nu ai mai vazut pana acum.

Consultanta gratuita, suport pentru tine!
Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate aduce rezultate concrete! Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Un kit garnituri cilindru brat Bobcat 7753 este un set care vine insotit de toata documentatia si de toate garantiile de care tu ai nevoie pentru a te simti mereu in confort deplin! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Este perfect atunci cand ai toate asigurarile, nu-i asa?

Cand te hotarasti sa faci pasul spre produse de calitate, iti asiguri afacerea si utilajele pe care le administrezi! Asta vei face achizitionand acest kit garnituri cilindru ridicare brat pentru miniincarcator Bobcat 7753 rezistent! Iar cum noua ne place sa fim implicati pana la capat, dorim sa te informam de colaborarea noastra cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta! Apeleaza oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru.

O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, cu un montaj executat corect, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice

• Piulita: 23,3 mm
• 3 garnituri de cauciuc
• 4 garnituri de plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura