Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sonda litrometrica pentru miniincarcator Bobcat T750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T750
Cod produs
U5ZGADKH-RA
Out Of stock
Descriere
O sonda litrometrica miniincarcator Bobcat T750 este recomandarea noastra pentru tine, pentru ca tu sa te poti bucura, astfel, de o experienta faina! Iti facem recomandarea de a alege doar dintre piesele realizate din materii prime de top, fiindca astfel vei beneficia de o piesa de schimb cu atat mai rezistenta, mai durabila! Cu o astfel de sonda litrometrica durabila la bordul utilajului tau, realizata din cele mai bune materiale, tu nu vei intampina probleme!

Sistemul de monitorizare propus de echipa noastra de specialisti iti vine in ajutor, fiind o solutie profesionala performanta pentru monitorizarea in timp real a combustibilului din vehicul. O astfel de sonda litrometrica pentru monitorizarea nivelului de combustibil are precizie ridicata si se va dovedi o alegere faina.

Aceasta sonda litrometrica miniincarcator Bobcat T750 este perfecta pentru utilajul tau!
E important sa stii, in fiecare secunda, cum se prezinta utilajul tau! O astfel de componenta este una care iti da incredere ca, si astazi iti poti exploata utilajul conform. Piesa noastra rezistenta si fiabila masoara cantitatea de combustibil din rezervor. Pentru ca tu sa lucrezi fara stres!

Colaborari de incredere, transparenta si suport!
O consultanta gratuita - fiindca produsele achizitionate trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj.

Daca vei achizitiona aceasta sonda litrometrica miniincarcator Bobcat T750 trebuie sa stii ca piesa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Ai nevoie de certificari scrise, care sa iti demonstreze, negru pe alb, conformitatea articolelor achizitionate!

Aceasta sonda litrometrica pentru miniincarcator Bobcat T750 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru! Vei avea parte de o livrare rapida, cu manipularea grijulie a produsului!

Un mester cu pricepere si indemanare care va monta corect piesa de schimb achizitionata de tine, se va asigura ca lucrul este dus la bun sfarsit si astfel utilajul tau va rula ca uns! Alege un montaj executat ca la carte!

Specificatii tehnice

• Tija de 29 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura