Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sonda litrometrica pentru miniincarcator Bobcat S330

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S330
Cod produs
LPZ6Q5U4-RA
Out Of stock
Descriere
Doar stii deja! Costurile combustibilului au devenit una dintre cele mai mari cheltuieli in exploatarea unui utilaj, iar gestionarea combustibilului devine esentiala pentru fiecare operator. De aceea, iti propunem un senzor de nivel de combustibil foarte precis! O astfel de componenta furnizeaza date si citiri stabile si precise. Aceasta sonda litrometrica miniincarcator Bobcat S330 este o piesa de schimb perfect compatibila cu miniincarcatorul pe care il administrezi.

Indrazneste sa accesezi produse de top, de calitate superioara, stabile si performante. Doar asa iti vei asigura succesul in afacere! O astfel de sonda litrometrica este una dintre piesele in care tu poti avea incredere! Noi suntem solutia pentru tine, fiindca iti asiguram constant toate componentele de care ai nevoie!

O sonda litrometrica miniincarcator Bobcat S330 este alegerea perfecta!
E important sa stii, in fiecare secunda, cum se prezinta utilajul tau! O astfel de componenta este una care iti da incredere ca, si astazi iti poti exploata utilajul conform. Piesa noastra rezistenta si fiabila masoara cantitatea de combustibil din rezervor. Pentru ca tu sa lucrezi fara stres!

Servicii de top! Chiar aici, la noi!
Ne dorim ca tu sa poti lucra in liniste, avand la dispozitie toate resursele pentru asta! Pentru ca ne pasa de bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri aditionale. Pentru noi, faptul ca oferim o consultanta gratuita ne propune ca fiind prietenii de incredere ai pieselor de schimb pentru utilaje.

O sonda litrometrica miniincarcator Bobcat S330 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Este vital ca tu sa primesti toata documentatia necesara!

Livrarea este o parte importanta a procesului de achizitie, iar noi ne dam tot interesul ca lucrurile sa decurga perfect! Aceasta sonda litrometrica pentru miniincarcator Bobcat S330 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect! Montajul este o actiune importanta, de mare impact asupra bunului mers al vehiculului tau!

Specificatii tehnice

• Tija de 29 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura