Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina oprire motor pentru miniexcavator Bobcat 341

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 341
Cod produs
EYX6MPVT-SC
Out Of stock
Descriere
In viata de zi cu zi a utilajului, pot interveni momente de respiro. Tocmai ai incheiat o lucrare si esti pe cale sa contractezi o alta. Este o buna ocazie sa ii ceri mecanicului tau sa faca o scurta revizie in parcul de utilaje, sa vada daca trebuie schimbat ceva in aceasta scurta pauza. S-ar putea sa-ti spuna ca ai nevoie de o bobina oprire motor miniexcavator Bobcat 341. Iar cand ii dai ok-ul ca sa se ocupe stim sigur ca primul lucru pe care il va face este sa ne caute pe noi. El stie ca avem piesa, ca este cea mai buna si, mai ales, ca o primeste in maxim 24 de ore. Poti semna linistit. Utilajul e gata.

Din experienta lucrului cu partenerii nostri stim ca, de multe ori, apare o problema cand, dupa ce primesti piesa de schimb de la noi, nu cunosti pe nimeni care sa o monteze. Tu nu ai mecanic, sau poate ca e indisponibil atunci cand te arde. Pornind de aici, am adaugat pachetului nostru de servire si posibilitatea de a-ti asigura montajul. Am construit in timp un portofoliu consistent de mecanici si ateliere mecanice de pe cuprinsul intregii tari. Ei bine, in timp ce livram piesa, avem grija sa iti dam datele de contact ale unui specialist. Pentru ca ne pasa.

Bobina oprire motor miniexcavator Bobcat 341 - o mica definitie!
Bobina oprire si motorul sunt ca doi frati care se tin de mana infruntand o vreme urata. Razbat doar impreuna. Astfel, rolul solenoidului este acela de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului.

Consultanta gratuita pentru fiecare. Ca sa fie bine
Cui ii place cand ii cade pe cap un necaz? Cand ii ramane utilajul fara vlaga. Nimanui, desigur. Daaar… dar aici intervenim noi. Avem la dispozitie pentru tine un serviciu de consultanta gratuit, perfect adaptat nevoilor tale. Colegii mei iti vor asigura o identificare corecta a problemei, precum si rezolvarea ei. Suna si convinge-te.

Garantia reprezinta un amanunt important pentru tine si stim ca o ai tot timpul in calcul. Astfel, avem grija sa adaugam in coletul cu aceasta bobina oprire motor pentru miniexcavator Bobcat 341 si certificatul de garantie. Valabil 6 luni. Pentru orice defect de fabricatie.

Electrovalva miniexcavator Bobcat 341 ajunge la tine ca vantul, ca gandul. Cu cele mai bune firme de curierat rapid. Sau vino sa fii musafirul nostru si ridica piesa chiar din depozit. Bucurosi sa ne intalnim. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau utilizand datele din contact.

Iar cand ajungi la montaj, te sfatuim sa apelezi doar la specialisti. La cerere, iti recomandam chiar noi unul bun. Oriunde in tara. Nu lasa operatiunea aceasta pe mana oricui. Risti sa iti puna utilajul pe butuci.

Specificatii tehnice

• Are trei fire
• Se fixeaza prin cele 2 gauri de 7 mm, aflate la 65 mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura